Powered by RND
Lyssna på Beauty & Bubblor i appen
Lyssna på Beauty & Bubblor i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Beauty & Bubblor

Podcast Beauty & Bubblor
Podcast Beauty & Bubblor

Beauty & Bubblor

Aller media | Acast
Lägg till
Beauty och bubblor är vad det låter som. En massa beauty så klart men även snack om annat som bubblar i livet. Nytt avsnitt varje onsdag. En podd från Aller med...
Mer
Beauty och bubblor är vad det låter som. En massa beauty så klart men även snack om annat som bubblar i livet. Nytt avsnitt varje onsdag. En podd från Aller med...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 245
 • 236. Återställ hudbarriären med några enkla knep
  Många kan uppleva att huden påverkas av hur klimatet förändras och speciellt just nu så kan det kännas som att hyn blir lite känsligare. Kanske det börjar dyka upp plitor, ojämnheter eller yttorrhet. I det här avsnittet får du veta hur du på bästa sätt håller din hy återfuktad, stabil och redo för ännu kallare temperaturer. I veckans Beauty och Bubblor så kommer Frida och Emma fokusera på hur du på bästa sätt ser till att huden hänger med i den här mellanperioden då det varken är riktig sommar, höst eller vinter. Emma och Frida tipsar om produkterna som gör vad de ska och som gör det bra, bland annat blir det en genomgång av essencevatten, dagkrämer och fuktmasker.En podd från Aller Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-19
  38:19
 • 235. Bring on Budgetprodukter!
  Nu räcker det med alla dyrgripar till beautyprodukter - bring on the budget! I alla fall till det här avsnittet. Emma och Frida tipsar denna vecka om beauty som innehåller så pass aktiva och verksamma ämnen så att de håller måttet - oavsett vad prislappen säger. Samma sak när det kommer till smink; Frida och Emma går igenom vilken sorts makeup som man kan lita på och som samtidigt är snäll mot plånboken. Och ja, det kommer pratas om den där otroliga paletten som både är prisvärd och med en pigmentering som heter duga.En podd från Aller Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-12
  36:15
 • 234. Vi testar nya foundations på marknaden
  Emma har varit på salong för att piffa till ansiktet, inklusive en “lip flip”! Vad det är får vi såklart veta i detta avsnitt av Beauty och Bubblor - som den här veckan huvudsakligen handlar om nyheter inom foundationvärlden. För nu när höstsäsongen är igång så har väldigt många kosmetikamärken släppt nya foundations. Frida och Emma ser det som sin absoluta uppgift att testa så många som möjligt, för att kunna redovisa de olika formuleringarnas för- och nackdelar. En podd från Aller Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-05
  30:25
 • 233. Vi plockar fram det bästa från badrumsskåpen
  Hur ser det ut i badrumsskåpen hemma hos Emma och Frida? Det har Emelie Johansson (@hairtalkbyemelie) tagit reda på i sin Youtubeserie. Där kan du nu avnjuta både “I badrumsskåpet med Emma Unckel” och “I badrumsskåpet med Frida Fahrman”. Men även här och nu, i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor, så plockar Frida och Emma ut varsitt gäng favoritprodukter från sina badrumsskåp som de berättar allt om.En podd från Aller Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-29
  48:51
 • 232. Så använder du BUS i ansiktet för bästa effekt, vi har testat de nya sätten
  Efter att Emma och Frida medverkade i tv4:s Nyhetsmorgon förra veckan så har det trillat in massvis med frågor från er lyssnare som vill veta mer. Temat var nämligen olika sätt att använda sig av BUS-produkter i ansiktet för att skapa en solkysst look. Men förutom att ge effekten av ett bronzat fejs kan BUS användas för att contoura ansiktet och även fejka fram fräknar. Frida och Emma förklarar vilka formulas som funkar bäst till de olika effekterna och de berättar såklart också vilka märken som de själva föredrar. Dessutom har den nya TikTok-trenden testats: Ombré Concealer.En podd från Aller Media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-22
  33:32

Fler podcasts i Konst

Om Beauty & Bubblor

Beauty och bubblor är vad det låter som. En massa beauty så klart men även snack om annat som bubblar i livet. Nytt avsnitt varje onsdag. En podd från Aller media. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Beauty & Bubblor, Meny och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Beauty & Bubblor

Beauty & Bubblor

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Beauty & Bubblor: Poddsändningar i Familj