Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Not Fanny Anymore i appen
Lyssna på Not Fanny Anymore i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Not Fanny Anymore

Podcast Not Fanny Anymore
Podcast Not Fanny Anymore

Not Fanny Anymore

Not Fanny Anymore
Lägg till
I ”Not Fanny Anymore” får du följa make up-artisten Fanny Lagerwall och programledaren Jessica Almenäs på en stor och omvälvande resa.Jessica och Fanny möts i s... Mer
I ”Not Fanny Anymore” får du följa make up-artisten Fanny Lagerwall och programledaren Jessica Almenäs på en stor och omvälvande resa.Jessica och Fanny möts i s... Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 5
 • 4. Månad 1 - Måttbandet har talat!
  Fanny har klarat av den första månaden med hälsosammare vanor och det har gett resultat, både på vågen och på måttbandet. Men allt har inte varit en dans på rosor. Lyssnarbrevet handlar om hur man tar upp övervikt och fetma med en anhörig. Jessica är rädd för handleder och Fanny får smaka på sin egen medicin. Välkomna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-30
  50:36
 • 3. Sumoböj
  Fanny har börjat träna på gym och det är fokus på de stora muskelgrupperna. Jessica benar ut alla detaljer och ser medicinbollar okontrollerat kastas omkring. Dessutom en otroligt modig raggningshistoria från Fannys dejtinghörna. Välkomna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-23
  42:16
 • 2. Fannys nya otroliga mellanmål
  Fanny har kickat sockret och får stresspåslag när kroppen ställer om sig till den nya kosten. Jessica går in på djupet i Fannys dagliga matrutin. Dessutom, Fanny besöker psykolog och analyserar sitt dejtingliv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-16
  54:20
 • 1. Resan börjar nu!
  Fanny har burit på en tung hemlighet och nu är det dags att berätta. Här börjar resan mot ett bättre mående och ni kommer att få hänga med på varenda steg på vägen!Programledaren Jessica Almenäs och make up-artisten Fanny Lagerwall träffades genom jobbet och möts här i allvarliga, roliga, tunga, bubbliga samtal om livet, döden, övervikt, psykisk ohälsa, tv-jobbet, skvaller och inte minst - Fannys ojämförliga dejtingliv. Men mest av allt Fannys kamp för att känna sig som Fanny igen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-09
  41:15
 • Trailer - Not Fanny Anymore
  Programledaren Jessica Almenäs och make up artisten Fanny Lagerwall möts i samtal om övervikt och livet i helhet. Varje tisdag får ni följa med på en resa som startar där vågen säger 134kg. Det här är ingen bantningspodd, eller en podd om att se bra ut. Det här är en podd om långsiktig hälsa och om att må bra Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-04
  4:12

Fler podcasts i Hälsa och motion

Om Not Fanny Anymore

I ”Not Fanny Anymore” får du följa make up-artisten Fanny Lagerwall och programledaren Jessica Almenäs på en stor och omvälvande resa.


Jessica och Fanny möts i samtal om övervikt och livet som helhet. Resan börjar när Fanny besöker läkaren och vågen stannar på 134kg. Där och då känner Fanny att det är nog nu. Genom en hälsosam viktnedgång med hjälp av träning och rätt kost är målet att bli stark och må bra och hitta glädjen till träning och en hälsosammare livsstil. Det här är ingen bantningspodd, eller en podd om att se bra ut. Detta är en podd om långsiktig hälsa och om att må bra.


Jessica och Fanny blev vänner genom jobbet. Det blir därmed också massa prat om TV-branschen, backstage-skvaller och Fanny’s galna dejtingliv.

Det här är en resa du vill hänga med på!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podcast-webbplats

Lyssna på Not Fanny Anymore, Livsstil, Lyx & Lycka podden med Katarina Krüger och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Not Fanny Anymore

Not Fanny Anymore

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store