Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Wahlgren & Wistam i appen
Lyssna på Wahlgren & Wistam i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Wahlgren & Wistam

Podcast Wahlgren & Wistam
Podcast Wahlgren & Wistam

Wahlgren & Wistam

Acast
Lägg till
En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kär... Mer
En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kär... Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 426
 • 436. The Ick
  Dåligt väder och åldrande är utom vår kontroll. En tjejresa till landet med knallgul apelsinjuice. Jude Law luktar bajs och det är äntligen dags för Wahlgren och Wistam att ta plats på scenen igen. Nepoföräldrar tar ton och småsaker blir stora irritationsfaktorer som kallas Ick. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-27
  52:32
 • 435. Njutglo
   Har Bauer ett storkukslugn? Vad sjunger man om i finska Cha Cha Cha? Sommarens lättklädda män och effekten på oss kvinnor. En busstation på ett demensboende. Äta snacks på en vardag. Biancas briljans och en 81-årig utvikningsbrud. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-20
  47:25
 • 434. Läppläsare
   Beyonce och Bianca, två Queen B. En självmordsbergodalbana och en bubblig båtresa. En hotellportier som suger på tår. Vad kostar Loreens rökmaskin? Och vilken kändis vill vi INTE träffa? Hur reagerar Pernilla på dåligt kaffe? Och är läppläsare det nya trendyrket? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-14
  1:01:02
 • 433. Hobbypsykologen
  Barbiedockor som skilt sig och jobbiga frisörbesök. Kändisar som åker tunnelbana och roliga trudelutter på Instagram. Dessutom en spermadonator som har fått storhetsvansinne. Vad säger dina barns namn om dig egentligen Hur ska man önska sig födelsedagspresenter? Och vad gör Ola Forssmed på Spy. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-06
  57:10
 • 432. Höjdarligg
  Zombies, brödsmulor och kuddar, nya tidens Tinder. Pernilla testar Christians spinningpass. TikTok mobbing och Safewords. Drake och The weekend släpper INTE en låt ihop. Att skaka hand i 25 timmar. Vem sjunger i Titanic och borde man ha ett Safe-word för sin familj? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-30
  1:02:16

Fler podcasts i Komedi

Om Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podcast-webbplats

Lyssna på Wahlgren & Wistam, Öppet & Ärligt och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Wahlgren & Wistam

Wahlgren & Wistam

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Wahlgren & Wistam: Poddsändningar i Familj