Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Hemnetknarkarna podcast i appen
Lyssna på Hemnetknarkarna podcast i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarKomedi
Hemnetknarkarna podcast

Hemnetknarkarna podcast

Podcast Hemnetknarkarna podcast
Podcast Hemnetknarkarna podcast

Hemnetknarkarna podcast

Hemnetknarkarna / Acast
Lägg till
En humor-podd om bostäder och mycket mer. Mannen bakom Instagramkontot Hemnetknarkarna, Per Johansson, som även är fastighetsmäklare, driver podden tillsammans ... Mer
En humor-podd om bostäder och mycket mer. Mannen bakom Instagramkontot Hemnetknarkarna, Per Johansson, som även är fastighetsmäklare, driver podden tillsammans ... Mer

Tillgängliga avsnitt

4 resultat 4
 • Styling
  Poddens första gäst smyger sig in i studion och skapar en härlig stämning. Tillsammans med Jesper Laursen från @scandinavianhomes går vi igenom stylingens underbara värld. Han berättar t ex om varför man bör ta bort uppstoppade djur inför en försäljning.Dessutom lite seriösa styling-tips och så går vi igenom olika typer av stylingar och Jesper ger betyg. Kommer banan-stylingen från Norge få toppbetyg? Per och Jesper får tävla mot varandra i en rolig tävling som Freddie kommit på. ”Vilken kändis bor här”. En tävling som blir olidligt spännande. Happy lyssning!! PODDARE: Per Johansson & Freddie MobergPRODUCENT: Freddie MobergDISTRIBUTION: AcastKONTAKT: MAIL [email protected] och INSTAGRAM @hemnetknarkarnaMycket nöje! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-29
  52:10
 • Trädgårdstips
  Hur svårt kan det vara att få till ett intro på en podd? Svårt ska det visa sig. När vi väl kommer igång pratar vi trädgård. Vad vore livet utan all härlig grönska, alla livsfarliga terrasser, alla drönarbilder som ibland visar mer än vad man vill se samt ”säljarens bilder”. Och så får vi veta varför en gubbe sparar sitt kiss och sedan häller ut det på strategiska platser i trädgården. Per har hittat 2 byar som man kan köpa. En ganska dyr i Sverige och en övergiven, förfallen men väldigt billig i Spanien.Allt detta och mycket mer. Happy lyssning!! PODDARE: Per Johansson & Freddie MobergPRODUCENT: Freddie MobergDISTRIBUTION: AcastKONTAKT: MAIL [email protected] och INSTAGRAM @hemnetknarkarnaMycket nöje! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-22
  43:07
 • Roliga spartips
  För alla oss som halvt längtat ihjäl sig efter uppföljaren till avsnitt 1 så är längtan nu över. Vi har valt att kalla uppföljaren för ”Avsnitt 2”.Höjda boräntor, elpriser och matpriser mm gör att tusenlapparna bara flyger iväg. Därför bjuder vi på lite smarta men såklart även roliga spartips. Det bästa av alla spartips är såklart att fixa ett hus helt gratis. Och det kan man faktiskt göra. Helt sant!Och i veckans spaning kollar Freddie in de billigaste objekten på Hemnet. T ex en tomt för 1 kr, dock finns det en hake med det köpet såklart. Allt detta och mycket mer. Happy lyssning!! PODDARE: Per Johansson & Freddie MobergPRODUCENT: Freddie MobergDISTRIBUTION: AcastKONTAKT: MAIL [email protected] och INSTAGRAM @hemnetknarkarnaMycket nöje! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-19
  42:24
 • Galna budgivningar
  PREMIÄR! I det allra första avsnittet av podden tittar vi på ett gäng budgivningar som sticker ut, t ex en trolig fyllebudgivning i Eksjö. Vi ger även tips på hur du vinner en budgivning. Hur är det att bo i en rondell egentligen? Det finns både för och nackdelar.Och vad får man egentligen för typ av bostad i Monaco för 1 miljon? Och så bjuder vi på några roliga adresser i vårt avlånga land. Det och mycket mer. Happy lyssning!!PODDARE: Per Johansson & Freddie MobergPRODUCENT: Freddie MobergDISTRIBUTION: AcastKONTAKT: MAIL och INSTAGRAM Mycket nöje! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-16
  44:52

Fler podcasts i Komedi

Om Hemnetknarkarna podcast

En humor-podd om bostäder och mycket mer. Mannen bakom Instagramkontot Hemnetknarkarna, Per Johansson, som även är fastighetsmäklare, driver podden tillsammans med Freddie Moberg som får representera Sveriges alla Hemnetknarkare. Varje vecka pratar de om Sveriges och världens sjukaste bostäder, men även annat som rör hemmet.


Happy lyssning!


PODDARE: Per Johansson & Freddie Moberg

PRODUCENT: Freddie Moberg

DISTRIBUTION: Acast

KONTAKT: MAIL [email protected] och INSTAGRAM @hemnetknarkarna


Mycket nöje!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podcast-webbplats

Lyssna på Hemnetknarkarna podcast, Martina Thun och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Hemnetknarkarna podcast

Hemnetknarkarna podcast

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store