Powered by RND
Lyssna på Elsa Billgren och Sofia Wood i appen
Lyssna på Elsa Billgren och Sofia Wood i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarFritid
Elsa Billgren och Sofia Wood

Elsa Billgren och Sofia Wood

Podcast Elsa Billgren och Sofia Wood
Podcast Elsa Billgren och Sofia Wood

Elsa Billgren och Sofia Wood

Perfect Day Media
Lägg till
Känslan av ett riktigt bra auktionsfynd eller en skön dag i trädgården i poddformat! I Billgren Wood poddar vintage- och tv-profilen Elsa Billgren och kokbokför...
Mer
Känslan av ett riktigt bra auktionsfynd eller en skön dag i trädgården i poddformat! I Billgren Wood poddar vintage- och tv-profilen Elsa Billgren och kokbokför...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 347
 • 352. Big emotion energy
  I dagens avsnitt av Billgren Wood pratar vi om hur det är att vara en person med alla känslorna utanpå kroppen. Är det så fel eller är det till och med en superkraft? Elsa har lyckats jämna ut dalarna med naturens egen antidepp och Sofia inser att hon tar över andras känslor och känner dom istället. Vi pratar om auror och kommer fram till vilken aura man absolut inte vill ha och varför det är både älskvärt och jobbigt med huvudpersonaura. Välkommen in i vårt emotionella safe space!
  2023-09-18
  51:49
 • 351. Ärligt om - sex, avundsjuka och andlighet
  Dags för ännu ett avsnitt där ni önskar tema och vi djupdyker extra ärligt i ett samtal. Denna vecka pratar vi om sex som på film, ligg vi ångrar och inte, om att bli dyrkad, varför en av oss aldrig känner avundsjuka och den andra gör det en del, om andlighetens vara eller icke vara i våra liv. Vad är bra sex? Varför är vi avundsjuka och inte i vårt eget tempel? Vad händer efter döden? Allt det och mycket mer i dagens Billgren Wood. Trevlig lyssning!
  2023-09-11
  51:18
 • 350. Vad vi letar efter - överallt!
  I dagens poddavsnitt går vi igenom exakt allt vi letar efter på loppis, auktion, i mataffären, på Åhléns, ja överallt! Vad finns alltid i våra skafferier, vilka är reglerna för lyckad secondhand-shopping och hur ska man tänka när man står där med ännu en ljusstake i tenn i handen? Vi djupdyker i favoritstilar, dreglar över tråg, blomsterkorgar, puntelmärken och antingen jättestora eller supertunna ting. Så ser hösten ut stilmässigt om Billgren Wood får bestämma. Våra favoriter, rutiner och go to’s!
  2023-09-05
  52:57
 • 349. Den perfekta veckan
  Äntligen tisdag och i dagens poddavsnitt pratar vi om just det - veckodagarna. Vi går igenom den ultimata veckoplaneringen, reder i allt från matvanor till relationen. Varför är onsdag Anna Björklund-dagen, söndag egentligen måndag och måndag söndag? Vi skapar en ny lill-lördag, bestämmer när man äter rester och när man städar för bästa möjliga upplägg. Hur maxar man fredagsmyset? Välkomna in i vårt projekt hacka veckan, allt för en trevligare vardag och helg!
  2023-08-28
  51:16
 • 348. Beauty vid 40
  Vi är äntligen öga mot öga i studion och dyker rätt ner i samtal om att åldras, om skönhet, självbild och vilka beautyrutiner vi är nyfikna på nu när vi närmar oss 40. Vad lockar egentligen med knipstolen, måste man förändra sig, hur viktigt är goda vänskaper i barndomen och vilka produkter älskar vi? Ett skrattigt, lättsamt avsnitt om kvinnlighet och åldrande, välkommen in i vårt beauty safe space!
  2023-08-21
  44:33

Fler podcasts i Fritid

Om Elsa Billgren och Sofia Wood

Känslan av ett riktigt bra auktionsfynd eller en skön dag i trädgården i poddformat! I Billgren Wood poddar vintage- och tv-profilen Elsa Billgren och kokbokförfattaren och inredningsprofilen Sofia Wood om framtida och samtida trender. Duon djupdyker i mat, konst, inredning, design och mode och delar med sig av personliga tankar och upplevelser. Det här är podden för inspirationstörstande personer med intresse för mat, hem och det goda i livet. Önska ämne på https://www.billgrenwood.seEn podcast från Perfect Day Media.
Podcast-webbplats

Lyssna på Elsa Billgren och Sofia Wood, GT Studios och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Elsa Billgren och Sofia Wood

Elsa Billgren och Sofia Wood

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Elsa Billgren och Sofia Wood: Poddsändningar i Familj