Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Spöktimmen i appen
Lyssna på Spöktimmen i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Spöktimmen

Podcast Spöktimmen
Podcast Spöktimmen

Spöktimmen

Linn Ek & Jenny Borg | Spöktimmen
Lägg till
En podcast om sanna kriminalfall och gåtfulla mysterier. Av och med journalisterna Jenny Borg och Linn Ek. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more infor... Mer
En podcast om sanna kriminalfall och gåtfulla mysterier. Av och med journalisterna Jenny Borg och Linn Ek. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more infor... Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 264
 • Kidnappningar 16 – Del 1
  ”13-årig flicka försvunnen i Danmark”. Så lyder rubrikerna i de flesta tidningar denna lördag. Artiklarna handlar om en ung flicka som försvunnit spårlöst när hon delat ut tidningar. Kalla kårar går genom samhället – det här känns alldeles för bekant. Ett förvinnande alldeles för likt ett annat bara några år tidigare då 17-åriga Emilie försvann en tidig morgon efter en utekväll med sina vänner. Hör fallen ihop och kommer detta försvinnande att ha samma fruktansvärda utgång?Fall: Emilie Meng & FilippaLänk Patreon: https://www.patreon.com/spoktimmenMusik”Nikol S. & Symphonic band – The shadows of horror (symphonic song)” av Nikol S. (Luna sounds)https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode KontaktInstagram:    @[email protected]@jennyborg91 Facebook:   Spöktimmen Mail:                     [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-22
  42:54
 • Katastrofer 6
  De glädjefulla skriken svischar förbi från bergochdalbanan, barn med sockervadd i händerna springer skrattandes mellan attraktionerna och det nyförälskade paret kan ses strosa genom parken hand i hand. Det är en fin vårdag här i nöjesparken Six Flags Great Adventure i New Jersey i USA. Stämningen är på topp och det är många besökare här. Men så får de glada besökarna plötsligt syn på något konstigt. En 30 meter hög rökpelare kan ses stiga från spökhuset vid entrén. Dagen som skulle bli ett glatt minne får plötsligt ett abrupt slut när katastrofen är ett faktum.Fall: Katastrofen i the Haunted castle & Terrordåden i BrysselLänk Patreon: https://www.patreon.com/spoktimmen KontaktInstagram:    @[email protected]@jennyborg91 Facebook:   Spöktimmen Mail:                     [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-16
  1:01:11
 • Olösta mysterier 12
  ”Hjälp! Jag har en.. Jag behöver… Behöver en akut… Jag, jag gick precis genom min lägen… Min fästmö är på golvet med blod överallt”. Det här larmsamtalet kommer den 26 januari 2011 in till larmcentralen i Philadelphia i USA. Mannen som ringer heter Samuel Goldberg och han har precis kommit hem och hittat sin fästmö på golvet med en kökskniv i bröstet. Obduktionen kommer senare visa att kvinnan har blivit knivhuggen 20 gånger. Tio av dessa hugg är i nacken och i bakhuvudet. En fruktansvärd tragedi har inträffat och polisen inser omedelbart vad det är som har hänt, det är tydligt: kvinnan har begått självmord. Fallet avslutat. Eller…?Fall: Ellen GreenbergLänk Patreon: https://www.patreon.com/spoktimmenLarmsamtalet: https://www.youtube.com/watch?v=idGPYzhewXU&t=1sMusik”Come out and play” av DesperateMeasurezhttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode KontaktInstagram:    @[email protected]@jennyborg91 Facebook:   Spöktimmen Mail:                     [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-08
  54:47
 • Lyssnarberättelser 13
  En hemsökt docka, ouijabräden, parallella universum och besök av någon eller något i tvättstugan. Det har blivit dags för lyssnarberättelser och som vanligt blir det en salig blandning av olika ämnen. Hoppas ni ryser lika mycket som vi gjorde.Länk Patreon: https://www.patreon.com/spoktimmenVideon på Tiktok: https://www.tiktok.com/@zoofieljung/video/7044604882627628293?_r=1&_t=8bxZAei0uUt&social_sharing=v2Musik”Requiem Demo (Horror)” av ianchenmusic”Come out and play” av DesperateMeasurez”Nikol S. & Symphonic band – The shadows of horror (symphonic song)” av Nikol S. (Luna sounds)https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode KontaktInstagram:    @[email protected]@jennyborg91 Facebook:   Spöktimmen Mail:                     [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-01
  52:58
 • Den undre världen 6
  Vi lever i en värld där tekniken har gjort under för vårt sätt att leva på. På sekunder kan vi få information om bästa matstället i en avlägsen stad, prata med vänner i andra tidszoner, söka läkarvård direkt i mobilen och gå en utbildning på distans som kan leda till drömjobbet. Men det finns risker med tekniken och den artificiella intelligens som på bara några år tagit världen med storm. För vad händer egentligen när teknologin hamnar i helt fel händer.Fall: AI & backpage.comLänk Patreon: https://www.patreon.com/spoktimmen Öppet brev om AI: https://futureoflife.org/open-letter/pause-giant-ai-experiments/Musik”Nikol S. & Symphonic band – The shadows of horror (symphonic song)” av Nikol S. (Luna sounds)https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode KontaktInstagram:    @[email protected]@jennyborg91 Facebook:   Spöktimmen Mail:                     [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-24
  57:31

Fler podcasts i Samhälle och kultur

Om Spöktimmen

En podcast om sanna kriminalfall och gåtfulla mysterier. Av och med journalisterna Jenny Borg och Linn Ek.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podcast-webbplats

Lyssna på Spöktimmen, Snabb Fakta och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Spöktimmen

Spöktimmen

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store