Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Krimrummet i appen
Lyssna på Krimrummet i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Krimrummet

Podcast Krimrummet
Podcast Krimrummet

Krimrummet

Expressen
Lägg till
En podd från Expressen om stora - och små - aktuella kriminalfall. Med Kim Malmgren och inbjudna gäster. Ansvarig utgivare: Klas GranströmKontakt: [email protected] Mer
En podd från Expressen om stora - och små - aktuella kriminalfall. Med Kim Malmgren och inbjudna gäster. Ansvarig utgivare: Klas GranströmKontakt: [email protected] Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 68
 • Amir Mekky och Los Suecos
  Redan som tonåring bedömde polisen att Amir Mekky spelade en ledande roll i Malmös kriminella värld. Efter Sveriges blodigaste gängskjutning tog han sig till Spanien och blev ledare för ökända mordkommandot Los Suecos. Efter flera år som häktad misstänks han nu för tidigare okända brott i Sverige. Gäst är Sydsvenskans Joakim Palmkvist.
  2023-05-25
  43:15
 • Gängens barnsoldater
  Nyligen väcktes åtal i flera fall där väldigt unga personer pekats ut som misstänkta gärningsmän för olika sorters dåd i samband med våldsvågen som drabbade Stockholm i början av 2023. Bland annat så grep polisen två unga pojkar i Enskededalen den 21:a januari i år. De misstänks för att ha skickats till området för att utföra ett mord – men utan en tydlig måltavla. Gäst är Expressens Fredrik Sjöshult.
  2023-05-18
  39:21
 • Mordet på Nadja Blom del II
  Nadja Blom och Lolo Kwiek inleder en hemlig kärleksrelation. När denna uppdagas blir det stor skandal i den romska gemenskapen som de båda tillhör. Några av de som står Nadja närmast vänder sig mot henne och det hela slutar med ett brutalt mord. Ett mord som hennes egen son, Garcia Blom, nyligen dömdes till livstidsstraff för. Gäst är Christer El-Mochantaf.
  2023-05-11
  37:46
 • Hustrumordet i Bromma
  Den 14:e februari 2022 kommer ett samtal in till SOS Alarm. Det är en man som berättar att hans fru Somayyeh – eller Sascha som hon kallas – är försvunnen. Maken har försökt ringa henne hela natten utan svar och hennes föräldrar vet inte heller vart hon kan ha tagit vägen. Det dröjer bara en dag innan maken grips – men mordgåtan ska leva vidare länge.Gäst är Expressens Katrin Krantz.
  2023-05-04
  35:46
 • Mordet på Tintin
  En dag i januari 2023 hämtas 8-åriga Tintin upp av sin pappa Alexander Rad. Några timmar senare hittas han mördad i pappans lägenhet. Utredningen blottlägger en historia där pojken och hans mamma i flera år levt i skräck men där rätten för en pappa att träffa sitt barn väger tyngre än barnets rätt att känna sig tryggt. Gäst är Expressens Katrin Krantz.
  2023-04-27
  44:58

Fler podcasts i Verkliga brott

Om Krimrummet

En podd från Expressen om stora - och små - aktuella kriminalfall. Med Kim Malmgren och inbjudna gäster.

Ansvarig utgivare: Klas Granström
Kontakt: [email protected]
Annonsförfrågningar: [email protected]
Podcast-webbplats

Lyssna på Krimrummet, Historiska brott och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Krimrummet

Krimrummet

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Krimrummet: Poddsändningar i Familj