Powered by RND
Lyssna på Psykologipodden i appen
Lyssna på Psykologipodden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Psykologipodden

Podcast Psykologipodden
Podcast Psykologipodden

Psykologipodden

Jacqueline Levi
Lägg till
Psykologipodden blandar intervjuer, samtal och faktapresentation med experter, organisationer och andra framstående personer för att tillgängliggöra psykologisk...
Mer
Psykologipodden blandar intervjuer, samtal och faktapresentation med experter, organisationer och andra framstående personer för att tillgängliggöra psykologisk...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 80
 • Meditation: Acceptans av tankar och känslor
  Öva på att möta verkligheten precis som den är just nu.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2021-12-21
  7:06
 • 68. Klas Bergling om Tim Bergling — Avicii, och stiftelsens arbete
  I dagens avsnitt berättar Klas Bergling om sin son Tims liv och stiftelsen Tim Bergling Foundations arbete. Vi talar även om sorg, ungas hälsa och att våga prata om sitt mående. Stödlinjer: Vid akut situation, ring 112 Mind, Självmordslinjen — Ring 90 101 eller chatta BRIS, för barn och unga — Ring 116 111 eller chatta   Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2021-10-07
  59:49
 • Övning: Låt dina tankar vara
  Tankar snurrar gärna runt, runt — som en bil som kör varv efter varv i en rondell, utan att hitta ut. Det gäller framför allt tankar som gör oss oroliga eller ger oss ångest. Du ska få öva på att inte dras med i dina tankar. På att ta ett steg tillbaka, och istället testa att bara lägga märke till att du tänker. Du kan till exempel använda dig av den här övningen när du märker att tankarna snurrar och du har svårt att fokusera. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2021-03-19
  3:19
 • Meditation: Slappna av i hela kroppen
  När vi är stressade och oroar oss har vi en tendens att bli spända. Det är kroppens sätt att göra sig redo för att fly eller slåss. Ett sätt att bli mer medveten om hur din kropp reagerar är att aktivt jämföra hur det känns när kroppen är spänd, och hur det skiljer sig från när kroppen är avslappnad. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2021-03-09
  6:27
 • 4. Antikroppar, immunitet och vaccin enkelt förklarat av doktor Richard Levi
  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2020-04-30
  9:17

Fler podcasts i Vetenskap

Om Psykologipodden

Psykologipodden blandar intervjuer, samtal och faktapresentation med experter, organisationer och andra framstående personer för att tillgängliggöra psykologisk kunskap. Vi pratar om allt från stress och ångest till ätstörningar och självmord i ett försök att öka förståelsen och minska stigmatiseringen kring psykisk ohälsa. Drivs av leg. psykolog Jacqueline Levi. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Psykologipodden, A-kursen och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Psykologipodden

Psykologipodden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Psykologipodden: Poddsändningar i Familj