Powered by RND
Lyssna på Det inre skiftet - En podcast om att leva autentiskt i appen
Lyssna på Det inre skiftet - En podcast om att leva autentiskt i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarUtbildning
Det inre skiftet - En podcast om att leva autentiskt

Det inre skiftet - En podcast om att leva autentiskt

Podcast Det inre skiftet - En podcast om att leva autentiskt
Podcast Det inre skiftet - En podcast om att leva autentiskt

Det inre skiftet - En podcast om att leva autentiskt

Helena Önneby
Lägg till
Välkommen till podcasten Det inre skiftet med Helena Önneby. Intentionen med podden är att supporta dig i ditt eget inre skifte, för dig att känna dig lite mind...
Mer
Välkommen till podcasten Det inre skiftet med Helena Önneby. Intentionen med podden är att supporta dig i ditt eget inre skifte, för dig att känna dig lite mind...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 45
 • 42. Den så viktiga acceptansen
  Kan vi verkligen acceptera allt i livet? Jag tror det. Och jag tror att acceptansen är en viktig nyckel för att leva ett närvarande, kraftfullt och levande liv där vi står stadiga i verkligheten (till skillnad från i fantasilandet av hur vi tycker att det borde vara) och därifrån se våra handlingsmöjligheter. I veckans avsnitt utforskar vi olika perspektiv på acceptans och de olika valen förändra, lämna, acceptera (eller göra motstånd). Nyfiken på vad avsnittet väcker i dig! Blir du nyfiken på boken kan du läsa mer om den här. Vill du läsa mer om mig så gör det här. Signa upp dig för mina love letters. Följ mig på Instagram.
  2023-09-24
  33:03
 • 41. Lite mindre ensam
  Veckans ämne trodde jag skulle kännas mer laddat för mig än vad det faktiskt gör, vilket bara förstärker min tro av att skam inte överlever i ljuset, vi mår bra av att dela med oss av det som vi tror att vi är ensamma om. Jag tror att det är ett typiskt sånt ämne, alla upplever vi ensamhet men går ändå i tron om att vi är ensamma om att känna oss ensamma. I veckans avsnitt pratar jag om paradoxen av att vi behöver varann men främst oss själva, om hur relationer är villkorade men kärleken är villkorslös och om vad jag själv gör när ensamheten kommer och hälsar på i mitt eget liv. Om du vill utforska coaching med mig så kika in här. Läs mer om mina tjänster och vad som är på gång här. Signa upp dig för mina love letters här. Följ mig på Instagram här.
  2023-09-17
  29:46
 • 40. Det kontaktskapande samtalet
  Vad vi alla oftast faktiskt längtar efter är att bli sedda, hörda och bekräftade och det är genom kommunikation vi kan få de behoven tillfredsställda. I det här avsnittet pratar jag om aktivt lyssnande, att fokusera på att förstå, att hålla polariteter och välja kontakt framför innehåll i våra interaktioner. Jag har jobbat mycket med de här frågorna genom åren och hjälper ofta organisationer, chefer och privatpersoner att nå kontakt genom samtal så det kändes naturligt att provprata om det även i det här forumet, som den samtalsnörd jag faktiskt är. Hör av dig om du tror att de här perspektiven skulle passa in på din arbetsplats eller i andra sammanhang! Välkommen att boka one-off coaching-/ mentorsession med mig. Under 90 minuter dyker vi djupt i det specifika tema som du vill utforska. Samtalet spelas in, om du vill, en sammanfattning kommer på mail efteråt och öppningserbjudandet är just SEK 1 750,- (ex moms om du tar det på företaget). Maila för att boka på [email protected] (platserna är begränsade). Läs mer om mig här och coachingprogrammet. Signa upp för mina love letters. Följ mig på Instagram.
  2023-09-10
  34:00
 • 39. Vem tror du att du är? Om att leka med livet.
  Rubriken på veckans avsnitt kanske låter lite motsägelsefull men min intuition ville absolut ha den. När vi inser vad vi faktiskt är, spacet som kan hålla allt, så blir vi mer fria att leka med uttrycken i det här livet, att experimentera och prova oss fram. Vi lär oss ofta tidigt att gå in i roll och bete oss såsom vi tror att vi ska, med tiden blir den där rollen snäv och vi känner oss instängda. Vad vill uttryckas genom dig? Om du skulle ta dig själv på lite mindre allvar och leka lite mer, hur skulle ditt liv kännas då? Som vanligt hittar du mer om mig och olika sätt att jobba med mig på hemsidan. Signa upp dig för mina love letters här. Följ mig på Instagram.
  2023-09-03
  33:48
 • 38. En medveten nystart
  Ny termin, skolstart, efter-semester-feeling, första höstmånaden i antågande - vad har du för känsla för den här nystarten? I dagens avsnitt pratar jag om hur vi kan göra nystarten lite mer medveten och närvarande. Hur vi kan ta hand om oss även om livet snurrar på fort. Om vilken makt vi faktiskt sitter på och de enkla verktyg jag använder i min vardag för att fortsätta vara närvarande och göra medvetna val. Jag påminner också om att inte skjuta upp livet till sen, utan tillåta oss att få känna det vi vill känna, även i vardagen. Det finns ett par platser kvar för coaching i höst, läs mer om programmet om du är nyfiken. Signa upp dig för mina love letters. Läs mer om mig på hemsidan. Följ mig på Instagram.
  2023-08-27
  32:52

Fler podcasts i Utbildning

Om Det inre skiftet - En podcast om att leva autentiskt

Välkommen till podcasten Det inre skiftet med Helena Önneby. Intentionen med podden är att supporta dig i ditt eget inre skifte, för dig att känna dig lite mindre ensam på den resan och ge dig pepp och verktyg att göra det inre jobbet. Inte bara för din egen skull utan för allas vår skull. För du är viktig, du behövs, och genom den här podden vill jag hjälpa dig att skala av lagren till din egen inre sanning, så att du kan vara den pusselbit i helheten som du är här för att vara. Och allt det där gäller förstås lika mycket för mig själv, jag är på resan med dig, vi gör det tillsammans.
Podcast-webbplats

Lyssna på Det inre skiftet - En podcast om att leva autentiskt, Livet på lätt svenska och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Det inre skiftet - En podcast om att leva autentiskt

Det inre skiftet - En podcast om att leva autentiskt

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store