Powered by RND
Lyssna på Konsten att lyssna i appen
Lyssna på Konsten att lyssna i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Konsten att lyssna

Podcast Konsten att lyssna
Podcast Konsten att lyssna

Konsten att lyssna

Annika Telléus
Lägg till
Vill du utvecklas som partner, chef, förälder, vän eller medmänniska? Vill du bli bättre på att lyssna på dig själv? Då är ”Konsten att lyssna” podden för dig. ...
Mer
Vill du utvecklas som partner, chef, förälder, vän eller medmänniska? Vill du bli bättre på att lyssna på dig själv? Då är ”Konsten att lyssna” podden för dig. ...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 28
 • 27. Magnus Kull - Lyssna från olika perspektiv
  Magnus coachar ledare och hjälper företag genom förändringsprocesser. Vi pratar om förändring som fysiska rum man går igenom. Varför är det extra viktigt att lyssna i förändring och hur kan en perspektivförflyttning hjälpa oss? Du känner säkert igen exemplet om en person som ser en 6:a när en annan ser en 9:a men har du funderat på vad mannen som ligger på golvet ser?   Det här är ett avsnitt om att orka se världen på olika sätt och om att inte jämföra sig utan istället uppleva nuet. Det blir många berättelser som du kanske känner igen dig i och du får konkreta tips som du kan testa direkt.
  2023-09-18
  53:19
 • 26. Emma Hamberg - Lyssnande och livslust
  Emma har bland annat skrivit boken Je m’appelle Agneta. Hon beskriver sig själv som en väldigt glupsk liten människa och lyssnandet är nyckeln till alla hennes lås. Vi pratar om hur sorg kan öppna små dörrar inom oss och om att lyssnandet borde hyllas i varenda tidning. Hur det gick till när Emma berättade att hon ville skilja sig? Vad händer när man inte lever livet som det var tänkt? Ligger Duktiga Annika kvar och väser från ett gömt litet bibliotek?   Framför allt är det ett avsnitt som uppmuntrar till att flyga upp i Universums godisbutik och mumsa loss.
  2023-09-13
  57:53
 • 25. Teo Härén - Kreativitet och lyssnande
  Teo har ägnat sitt liv åt kreativitet bland annat som föreläsare och workshopledare. Idag har han övergått till att hålla retreats. Vi pratar om hur tystnad och lugn banar väg för kreativitet. Vad händer när vår kunskap krockar? Finns det dåliga idéer? Har du funderat på vad som behövs för att du ska bli ditt mest kreativa jag? Till detta avsnitt hör ett bonusspår med en guidad meditation med Teo. 
  2023-04-18
  47:37
 • 24. Bonusavsnitt: Meditation med Teo Härén
  En guidad meditation om att lyssna på någon annans kreativitet med Teo Härén. Det här är ett bonusavsnitt till samtalet mellan Teo och Annika som handlar om lyssnande och kreativitet. 
  2023-04-18
  17:19
 • 23. Staffan Taylor - Lyssna på dina drömmar
  Staffan kallar sig professionell drömmare. Det handlar inte om att drömma sig bort utan om att drömma sig fram. Vi pratar om psykisk ohälsa, vikten av att ta hand om varandra och spegla varandras ljus. När vi lyckas vara närvarande i nuet så har vi chans att hitta våra magiska möjligheter som ibland visar sig som maskerade möjligheter.
  2023-04-10
  53:58

Fler podcasts i Utbildning

Om Konsten att lyssna

Vill du utvecklas som partner, chef, förälder, vän eller medmänniska? Vill du bli bättre på att lyssna på dig själv? Då är ”Konsten att lyssna” podden för dig. Här lyfts kraften som finns i att lyssna i varma och utforskande samtal. Du får konkreta tips och övningar för att lära känna dig själv och förbättra dina relationer. Annika Telléus är en efterfrågad kursledare och föreläsare. Nu följer hon upp sin uppskattade bok Konsten att lyssna med denna podd där hon bjuder in gäster som verkligen kan konsten att lyssna.
Podcast-webbplats

Lyssna på Konsten att lyssna, Snacka Snyggare och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Konsten att lyssna

Konsten att lyssna

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store