Powered by RND
Lyssna på Vi snackar ADHD i appen
Lyssna på Vi snackar ADHD i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Vi snackar ADHD

Podcast Vi snackar ADHD
Podcast Vi snackar ADHD

Vi snackar ADHD

Jeanette Lilja och Anna Hallén
Lägg till
Anna Hallén och Jeanette Lilja pratar om ADHD.
Mer
Anna Hallén och Jeanette Lilja pratar om ADHD.
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 26
 • Ta av mig tvångströjan!
  Ett fullspäckat avsnitt med både allvar men också mycket skratt! Detta vill ni INTE missa! Vi pratar bland annat om de positiva sidorna med ADHD, hyperfokus, kreativitet, mod och intelligens. Trots dessa styrkor kämpar många med att livet skaver. Varför då? Vi pratar om arbetsminne, riktning i livet och tar upp varför Out of sight - out of mind är så vanligt hos oss med ADHD. In och lyssna!   Vill du bli coachad av Jeanette så kan du maila på [email protected] eller boka tid på Jeanettelilja.se.   Vill du gå någon av Annas fantastiska utbildningar så går du in på annahallen.se där du hittar all info du behöver!
  2023-09-14
  1:10:31
 • Vilka "sanningar" bär du på?
  Vi pratar om skillnaderna mellan coachning, rådgivning och utbildning. Anna och Jeanette är lika men ändå så olika och vi diskuterar hur viktigt det är att förstå detta när man ska hjälpa människor med ADHD.   Anna ställer en kraftfull fråga ”Om du till 100% visste att du inte kunde misslyckas, vad hade du då gjort?”. Vad är ditt svar på frågan?   Vi släpper också en nyhet! Anna, Jeanette och Lili Öst kommer under hösten att hålla en 1,5 dags workshop för kvinnor kring ADHD och utmattning. Skulle du vilja vara med? Maila oss i så fall på [email protected] så vet vi att du är intresserad! Du förbinder dig inte till något. När vi bestämt tid, plats och pris så får du informationen och kan därefter ta ett beslut.   Häng med!   Vill du bli coachad av Jeanette så kan du maila på [email protected] eller boka tid på Jeanettelilja.se.   Vill du också gå någon av Annas fantastiska utbildningar så går du in på annahallen.se där du hittar all info du behöver!
  2023-09-04
  53:11
 • När går ditt sömntåg?
  Den som väntar på något gott väntar aldrig (eller var det alltid?) för länge. Men nu kommer äntligen ett nytt avsnitt!   Detta avsnitt handlar till stor del om sömn och vi pratar om skillnaden mellan att vara trött och trött.   Vi delar med oss av våra absolut bästa sömntips! Lyssna och utforska nyfiket om något eller några av tipsen passar just dig.   Ta reda på när ditt sömntåg går. Dra inte igång projekt för sent på kvällen Sov med tyngdtäcke Tejpa munnen under natten för näsandning Tillför magnesiumglycinat och glycin Andningsminuten - hjälp kroppen in i trygghet och lugn Lyssna på en tråkig ljudbok Räkna från 1-100 och vänd, för att få hjärnan att tänka på EN enda sak Lyssna på samma lugna musik varje kväll Ha ett papper och penna bredvid sängen och skriv ner tankar som dyker upp   Vill du köpa något av tillskotten som vi pratar om i avsnittet så hittar du dem på www.aquanatur.se.   Ta hand om er!
  2023-09-02
  1:04:09
 • The Ghost
  Vi är tillbaka!   Vi startar upp igen efter ett sommaruppehåll och kan konstatera att uppehåll medför vissa svårigheter för människor med ADHD. Vi pratar om fenomen som ”ADHD-ghosting” och ”Out of sight, out of mind”. Vi delar också våra egna svårigheter att betala räkningar men ger såklart också tips på vad som kan hjälpa till att få det gjort.   I avsnittet får ni höra Jeanettes positiva erfarenhet av CBD-olja och om ni blir intresserade att prova hittar ni en högkvalitativ olja hos Arktis Naturals. Du hittar produkterna på https://arktisnaturals.se/?ref=361 och med koden ANNA25 får du dessutom 25% rabatt.   Vi ser fram emot en höst med massor av ADHD-kunskap, tankar och tips tillsammans med er!   Just det! Vill du bli coachad av Jeanette så kan du maila på [email protected] eller boka tid på Jeanettelilja.se.   Vill du också gå någon av Annas fantastiska utbildningar så går du in på annahallen.se där du hittar all info du behöver!   Nu kör vi!
  2023-08-12
  1:07:42
 • Är du en Fiat eller en Ferrari?
  Sista avsnittet innan sommaruppehållet och vi svarar på era frågor.   Hur påverkar graviditet hjärnan och ADHD-symptom? Är alla med ADHD högintelligenta? Är det vanligt med otrohet vid ADHD? Detta och mycket mer pratar vi om i detta avsnitt.  Anna utmanar Jeanettes rädsla att kasta sig ut så nu ni! Missa inte chansen att delta i Jeanettes kommande workshop! I juni kommer ca 4 deltagare att få möjlighet att vara med på 3 tillfällen för att ta del av kunskap och få konkreta tips och tankar för att jobba med livet. Den vänder sig till dig som är kvinna, har symptom på utmattning och som känner igen dig i ADHD-dragen, oavsett om du har diagnos på papper eller inte. Skicka ett mail till [email protected] för att anmäla intresse!   Vill du utbilda dig till stress- hälso- eller ADHD-coach? Gå in på annahallen.se och läs mer och anmäl dig!   Ha en UNDERBAR sommar alla fina lyssnare! Vi hörs igen i början av augusti! Senast!
  2023-06-08
  1:12:51

Fler podcasts i Hälsa och motion

Om Vi snackar ADHD

Anna Hallén och Jeanette Lilja pratar om ADHD.
Podcast-webbplats

Lyssna på Vi snackar ADHD, Hälsorevolutionen och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Vi snackar ADHD

Vi snackar ADHD

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store