Powered by RND
Lyssna på Dirty Talk podden i appen
Lyssna på Dirty Talk podden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Dirty Talk podden

Podcast Dirty Talk podden
Podcast Dirty Talk podden

Dirty Talk podden

Dirty Talk Podden
Lägg till
En kinky läkare & en sensuell filmproducent som ofiltrerat delar med sig av snuskiga hemligheter & läkande samtal kring sex, njutning & spiritualite...
Mer
En kinky läkare & en sensuell filmproducent som ofiltrerat delar med sig av snuskiga hemligheter & läkande samtal kring sex, njutning & spiritualite...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 20
 • 19. God is kinky (del 1) En pastors teologiska förklaring till Gud som sexpositiv - Patrik Olterman
  Avsnittet som alla (och framförallt kristna personer) längtat efter! I det här avsnittet får vi träffa en tidigare pingstpastor och nuvarande präststudent - Patrik Olterman, som gjort en lång och fantastisk resa inom sex och teologi. Han erbjuder en upplyftande inblick i varför Gud faktiskt är sexpositiv, HBTQ vänlig, samt varför det har blivit så fel och skambelagt med sex i kyrkan. Förbered er på ett läkande och ett mindblowing samtal!! Med hjälp av Stellas spirituella nyfikenhet, Hannas kristna tro och Patriks underbara budskap så kommer ni nu få höra det vi alla längtat efter - God is kinky.Läs Patriks blogg här:https://theoerotic.olterman.seFölj Patrik här:https://www.facebook.com/profile.php?id=100067483142995instagram.com/olterman/Stötta oss gärna på Patreon: https://www.patreon.com/dirtytalkpoddenFölj oss på instagram🫶🏼@dirtytalkpoddenHanna @dr.spicy.rebelStella @stell.estialMusik:Miranda Gjerstad @mirandamagdalena__ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-27
  1:29:47
 • 18. Vi har gjutit av våra pussys!
  Vi blev hembjudna till legendariska Ylva-Maria Thompson för att göra pussy avgjutningar! Denna dag är en dag vi verkligen sent kommer att glömma. Från att sära på benen direkt inför främlingar, till att skratta non-stop & beskåda vacker erotisk konst, till att se en live show när Hanna fluffar sin pojkvän inför sin kuk avgjutning. Ja ni hör, det var en magisk dag!Ylva-Maria är TV-programledare, konstnär & skulptör och vi djupdyker in i hennes otroliga verk ”Anonyma Exhibitionister”.Om Anonyma Exhibitionister: "Är ett projekt som tog två år att genomföra. Resultatet är 100 avgjutningar av 100 kvinnors unika, yttre könsorgan, inramade i små”tittskåp”. En av tankarna bakom projektet är att skapa nya sätt att se på våra kön, som varken skamliga eller vulgära.Det är också ett feministiskt projekt som syftar till att höja kvinnors självkänsa."Det var enormt läkande & stärkande att se den fantastiska pussy diversiteten! Och skönt att Hanna "äntligen fick se Stellas pussy" som hon så glatt uttrycker haha!Vill ni själva göra en pussy avgjutning så kan vi inte rekommendera det nog - alla fittbärare borde pryda sina hem med sin pussy! Kontakta Ylva-Maria på instagram här: https://www.instagram.com/ylvamariathompson/ eller så kan ni besöka hennes hemsida här https://ylva-art.com/ & se all hennes info & erbjudanden. Stötta oss gärna på Patreon: https://www.patreon.com/dirtytalkpoddenFölj oss på instagram🫶🏼@dirtytalkpoddenHanna @dr.spicy.rebelStella @stell.estialMusik:Miranda Gjerstad @mirandamagdalena__ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-20
  39:15
 • 17. Fetischfestens alla hemligheter
  SÄSONG 2 ÄR HÄR! We're back baby!Vad är inte bättre att påbörja nästa succésäsong med inte mindre än en het fetisch fest!?! Hanna och Stella har äntligen varit på deras första kink event tillsammans. Latex, utmanande outfits och sprutande analshow. Men inte nog med det…! Någon låg med sin bästa kompis kille och den andra squirtade så hårt att det skvätte på de runtomkring. Vad är det egentligen som händer? Lyssna på detta avsnitt för alla smaskiga detaljer. Jag vet, vi har saknat er också!!Stötta oss gärna på Patreon: https://www.patreon.com/dirtytalkpoddenFölj oss på instagram🫶🏼@dirtytalkpoddenHanna @dr.spicy.rebelStella @stell.estialMusik:Miranda Gjerstad @mirandamagdalena__ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-12
  1:01:04
 • 16. Pinsamma & sjuka sex stories - säsongsavslutning
  Vi frågade, och ni svarade!! Här kommer vår reaktion på era pinsamma/galna/förbjudna/sjuka sex stories. Och självklart delar vi med oss också. En perfekt avslutning på en perfekt första säsong av - Dirty Talk podden!TACK FÖR ATT NI HAR LYSSNAT<3Stötta oss gärna på Patreon: https://www.patreon.com/dirtytalkpoddenFölj oss på instagram🫶🏼@dirtytalkpoddenHanna @dr.spicy.rebelStella @stell.estialMusik:Miranda Gjerstad @mirandamagdalena__ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-12
  1:01:09
 • 15. Könshår & musperuk
  Nu går vi in på det snuskiga och underbara - könshåret! Stella har köpt eget vaxkit men efter hanna har varit på ett retreat där alla gick nakna har Hanna nu bestämt att odla hår. Vi har full on diskussion kring vad vi tycker om hår på fitta och kuk. Vill ni höra om våra frisyrer, Stellas egna vaxtortyr och det episka fenomenet - peruker för fittor! Jajamän, det existerar. Men sen är ju också frågan - kommer vi faktiskt vaxa varandras fittor? Ska vi ställa upp i det nakna dejting tv-programmet naked attraktion? Lyssna på dagens avsnitt för alla detaljer.Stötta oss gärna på Patreon: https://www.patreon.com/dirtytalkpoddenFölj oss på instagram🫶🏼@dirtytalkpoddenHanna @dr.spicy.rebelStella @stell.estialMusik:Miranda Gjerstad @mirandamagdalena__ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-05
  47:16

Fler podcasts i Religion och spiritualitet

Om Dirty Talk podden

En kinky läkare & en sensuell filmproducent som ofiltrerat delar med sig av snuskiga hemligheter & läkande samtal kring sex, njutning & spiritualitet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Dirty Talk podden, ASHUA och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Dirty Talk podden

Dirty Talk podden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store