Powered by RND
Lyssna på About Yoga & Meditation i appen
Lyssna på About Yoga & Meditation i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

About Yoga & Meditation

Podcast About Yoga & Meditation
Podcast About Yoga & Meditation

About Yoga & Meditation

About Yoga
Lägg till
En podd för dig som vill få mer lugn i vardagen.Lär dig att meditera med Magnus Fridh och Sheila Arnell. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more informa...
Mer
En podd för dig som vill få mer lugn i vardagen.Lär dig att meditera med Magnus Fridh och Sheila Arnell. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more informa...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 95
 • 85. Att sitta i tystnad i 5 minuter
  Den här meditationen inleds av en enkel instruktion för meditationenoch följs sedan av 5 minuters tystnad. Det här är en mycket bra övning för dig som föredrar färre instruktioner och för dig som vill lära sig att meditera utan guidning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-30
  8:13
 • 84. Alla har dåliga dagar
  Alla dagar är inte bra dagar.Vissa dagar känns allt motigt. Man kan känna det redan när man vaknar, att ens energi är låg och det känns tungt att komma ur sängen. Det får vara så ibland. Det är så för alla. Hur tar vi oss igenom en sådan dag? Hur hittar vi ljusglimtar även när det känns mörkt och dovt.Här är en meditation som stöttar dig just en sådan dag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-22
  14:07
 • 83. Rött Ljus (Hitta rofylldhet mitt i vardagens larm)
  Det här är ett kapitel ur Magnus bok, "Att vara stilla när allt skyndar".En kontemplation om hur du kan observera din vardag med nya ögon och upptäcka var du kan hitta stillhet och rofylldhet i ditt liv.Luta dig tillbaka, lyssna och upplev hur det där inre bruset som kan vara så störande och göra en så trött, sakta sakta avtar. Om du vill åka på retreat med Magnus & Sheila så missa inte detta tillfälle i november:https://aboutyoga.wondr.se/w_application/applicants/form_view/64ca3c4d-087c-4481-9137-001b0a100168 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-18
  7:30
 • 82. Allt kommer att bli bra - en avslappningsövning för stunder av ångest, stress och oro
  Det är tungt ibland. Saker går emot dig. Känslor av ångest, ensamhet och stresssköljer över dig, gör dig paralyserad och att må bra känns i stunden oerhört avlägset.Men det kommer att skifta! Allt kommer att bli bättre!Lägg dig ner på rygg och lyssna på denna övning som i alla fall kan få dig att känna dig mer trygg, mer avslappnad och lugn även om det är svårt just nu.Vi håller dig. Kram Sheila & Magnus Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-13
  7:10
 • 81. Väck din sexuella lust
  Sheila guidar en meditation om njutning, för att väcka det sexuella och det sensuella som finns inneboende inom oss. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-24
  10:27

Fler podcasts i Hälsa och motion

Om About Yoga & Meditation

En podd för dig som vill få mer lugn i vardagen.Lär dig att meditera med Magnus Fridh och Sheila Arnell. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på About Yoga & Meditation, Feel Better, Live More with Dr Rangan Chatterjee och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

About Yoga & Meditation

About Yoga & Meditation

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

About Yoga & Meditation: Poddsändningar i Familj