Powered by RND
Lyssna på Livscoacherna i appen
Lyssna på Livscoacherna i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Livscoacherna

Podcast Livscoacherna
Podcast Livscoacherna

Livscoacherna

Raw Clarity
Lägg till
Livscoacherna är en podcast med Nordens ledande livscoacher Filippa och Jimmy Tjärnlund. Livscoacherna ger dig en djupare förståelse om hur du kan skapa ett rik...
Mer
Livscoacherna är en podcast med Nordens ledande livscoacher Filippa och Jimmy Tjärnlund. Livscoacherna ger dig en djupare förståelse om hur du kan skapa ett rik...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 45
 • 35. Acceptans är nyckeln till välmående
  Acceptera allt precis som det är? Ja det kan vara lättare sagt än gjort. Men acceptans är nödvändigt för att må bra. All negativitet vi upplever bottnar i någon form av motstånd. Acceptans är motsatsen till motstånd. När vi börjar acceptera livet mer skapar vi flow, bättre relationer, inre lugn och en starkare “connection” till oss själva. Lyssna på förklaringar om hur det fungerar och tips kring hur du kan göra i veckans avsnitt med Filippa och Jimmy Tjärnlund.
  2023-09-27
  37:19
 • 34. Hur hanterar man jobbiga situationer?
  Vi upplever alla jobbiga situationer eller perioder i livet. De kan vara mörka och obekväma. Men det finns ett annat sätt att bemöta och hantera dessa. Livscoacherna Filippa och Jimmy Tjärnlund pratar om ett annat perspektiv att se på jobbiga situationer - ett perspektiv som alla kan välja. Där du har möjlighet att växa istället för att må ännu sämre. Lyssna på veckans avsnitt för mer guidning inom området.
  2023-09-20
  46:44
 • 33. Hur lever man med ett öppet hjärta?
  Har du tänkt på om ditt hjärta är stängt eller öppet? Under detta avsnitt gör Livscoacherna Filippa och Jimmy Tjärnlund dig mer medveten om fördelarna med att släppa skyddet, bli mjuk, bli sårbar och börja vägledas av hjärtat istället. Ett öppet hjärta är kreativt och skapande. Ett stängt hjärta kan utesluta kärlek, maximal upplevelse och connection. Du väljer hur du vill leva.
  2022-12-14
  34:02
 • 32. Familjestrul i jul
  Det är mycket känslor som kan triggades när vi umgås med familjen på jul. Olika programmeringar sätts igång på nytt och helt plötsligt stör man sig på Pappa eller vill åka därifrån på grund av en kommentar från sin syster. Så hur kan du behålla ditt inre lugn denna gången? Livscoaherna Filippa och Jimmy Tjärnlund delar med sig av effektiva tips i detta avsnitt. Du har andra val… Du kan ha en harmonisk kul inombords om du vill.
  2022-12-08
  23:36
 • 31. Har du blivit lämnad?
  Har du blivit lämnad eller övergiven? De flesta av oss har upplevt det någon gång. Upplevelsen kan variera i grad men oavsett kan den göra ont och lämna djupa sår. Som barn - och ibland även som vuxen - är det vanlig att vi i samband med upplevelsen börjar lämna oss själva. Detta podd avsnitt tar upp sätt att hantera den tidigare upplevelsen och känslan. Livscoaherna Filippa och Jimmy Tjärnlund pratar om hur man healer och diskuterar sätt att framför allt komma tillbaka till sig själv.
  2022-11-30
  27:15

Fler podcasts i Hälsa och motion

Om Livscoacherna

Livscoacherna är en podcast med Nordens ledande livscoacher Filippa och Jimmy Tjärnlund. Livscoacherna ger dig en djupare förståelse om hur du kan skapa ett rikare och lyckligare liv. De delar med sig av sina mest effektiva verktyg för självutveckling och guidar dig tillbaka till dig själv. Filippa och Jimmy hjälper att skapa klarhet och en tydlig riktning. Det är inte alltid lätt med förändring, men oftast nödvändigt. Ingen annan kommer att göra det inre jobbet för dig. Det är ditt ansvar, men livscoaherna är här för att visa dig vart du ska börja och ge dig en verktygslåda för att skapa positiv och långvarig förändring i ditt liv. Kom ihåg att du är värld allt du vill ha och allt du vill uppleva.
Podcast-webbplats

Lyssna på Livscoacherna, Hälsorevolutionen och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Livscoacherna

Livscoacherna

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store