Powered by RND
Lyssna på Snacka Snyggare i appen
Lyssna på Snacka Snyggare i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Snacka Snyggare

Podcast Snacka Snyggare
Podcast Snacka Snyggare

Snacka Snyggare

Acast | Producent Camilla Zamek
Lägg till
Snacka Snyggt är tillbaka i den uppdaterade varianten Snacka snyggare. Din retorikexpert i lurarna med Elaine Eksvärd och producent Camilla Zamek. En podd om li...
Mer
Snacka Snyggt är tillbaka i den uppdaterade varianten Snacka snyggare. Din retorikexpert i lurarna med Elaine Eksvärd och producent Camilla Zamek. En podd om li...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 196
 • Söka jobb med AI? Knep för att knipa jobbet!
  Kommer du att kunna skapa ett perfekt personligt brev med hjälp av AI? Idag får du knep för att knipa jobbet! Hej kära poddlyssnare! Gå med i Snacka Snyggare-klubben så får du ett helt extra avsnitt varje torsdag då Elaine svarar på era kommunikationsutmaningar i Torsdagsfrågan. För 19 kr i månaden får du ta del av ovärdeliga retoriktips och reklamfria poddavsnitt. Välkommen! https://plus.acast.com/s/snackasnyggt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-25
  54:57
 • Bra svar på tal till dåliga chefer!
  Har du en chef med "utvecklingspotential" så utvecklar vi dina svar på tal. Det tjänar både du och chefen på. Och hur berättar man för klassföräldrarna att ens barn är luskällan? Det och som vanligt mycket mer i dagens avsnitt. Välkommen Hej kära poddlyssnare! Gå med i Snacka Snyggare-klubben så får du ett helt extra avsnitt varje torsdag då Elaine svarar på era kommunikationsutmaningar i Torsdagsfrågan. För 19 kr i månaden får du ta del av ovärdeliga retoriktips och reklamfria poddavsnitt. Välkommen! https://plus.acast.com/s/snackasnyggt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-18
  52:13
 • Hitta din pondus!
  Det blir som vanligt bikt och bedrift i Snacka snyggare! Du får dessutom hjälp att hitta din pondus. För med pondus blir du trovärdig och Elaine ger dig verktygen du behöver. Hej kära poddlyssnare! Gå med i Snacka Snyggare-klubben så får du ett helt extra avsnitt varje torsdag då Elaine svarar på era kommunikationsutmaningar i Torsdagsfrågan. För 19 kr i månaden får du ta del av ovärdeliga retoriktips och reklamfria poddavsnitt. Välkommen! https://plus.acast.com/s/snackasnyggt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-11
  39:05
 • Nypremiär - bikt och bedrift.
  Bikt och bedrift i premiäravsnittet av Snacka snyggare! Elaine och Camilla är tillbaka med podden som ger dig slagkraftiga kommunikationstips som gör skillnad i din vardag. Snacka snyggare lovar även humor, värme och en stor dos igenkänning. I dagens avsnitt, även tre saker inom retoriken du inte vill leva utan! Välkommen! Hej kära poddlyssnare! Gå med i Snacka Snyggare-klubben så får du ett helt extra avsnitt varje torsdag då Elaine svarar på era kommunikationsutmaningar i Torsdagsfrågan. För 19 kr i månaden får du ta del av ovärdeliga retoriktips och reklamfria poddavsnitt. Välkommen! https://plus.acast.com/s/snackasnyggt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-04
  33:44
 • Veckans retoriktips: Relationer som fastnat - Så börjar du om.
  Har du en relation du inte kan välja bort med som du inte mår så bra av? Idag får du tips på hur du gör den relationen givande. Hej kära poddlyssnare! Gå med i Snacka Snyggare-klubben så får du ett helt extra avsnitt varje torsdag då Elaine svarar på era kommunikationsutmaningar i Torsdagsfrågan. För 19 kr i månaden får du ta del av ovärdeliga retoriktips och reklamfria poddavsnitt. Välkommen! https://plus.acast.com/s/snackasnyggt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-10-13
  4:53

Fler podcasts i Utbildning

Om Snacka Snyggare

Snacka Snyggt är tillbaka i den uppdaterade varianten Snacka snyggare. Din retorikexpert i lurarna med Elaine Eksvärd och producent Camilla Zamek. En podd om livets kommunikationsutmaningar och retoriska lösningar. Snacka snyggare lovar- förutom riktigt bra kommunikationsråd till din vardag- också humor, värme och stor igenkänningsfaktor. Denna podd vill du inte missa. Hej kära poddlyssnare! Gå med i Snacka Snyggare-klubben så får du ett helt extra avsnitt varje torsdag då Elaine svarar på era kommunikationsutmaningar i Torsdagsfrågan. För 19 kr i månaden får du ta del av ovärdeliga retoriktips och reklamfria poddavsnitt. Välkommen! https://plus.acast.com/s/snackasnyggt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Snacka Snyggare, TED Talks Daily och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Snacka Snyggare

Snacka Snyggare

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store