Powered by RND
Lyssna på Top of Mind i appen
Lyssna på Top of Mind i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Top of Mind

Podcast Top of Mind
Podcast Top of Mind

Top of Mind

Ofelia Vistedt
Lägg till
Top of Mind podcast med Ofelia Vistedt. Samtal om marknadsföring, sociala medier och hur du lyckas på TikTok som företag och kreatör. Hosted on Acast. See acas...
Mer
Top of Mind podcast med Ofelia Vistedt. Samtal om marknadsföring, sociala medier och hur du lyckas på TikTok som företag och kreatör. Hosted on Acast. See acas...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 21
 • Fädek Jabar - olika sätt att arbeta med sociala medier
  I veckans avsnitt av podden möter jag Fädek Jabar. En mångsysslare med tre TikTok konton och ett stort Instagramkonto som hon arbetar med samtidigt som hennes journaliststudier. Vi pratar om hennes start på sociala medier, hur hon arbetar idag och hur det är ett driva ett stort internationellt konto. Fädek berättar även om hennes nya företag som lanseras under hösten samt hennes bästa tips till nya kreatörer. Ett samtal som tar upp alla olika sätt du som kreatör kan arbeta på sociala medier - privata konton, matkonton, eget företagskonto och ett anonymt stort nyhetskonto. Följ podden på TikTok: https://www.tiktok.com/@topofmind.podcastFölj podden på Instagram: https://www.instagram.com/topofmind_podcast/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-26
  39:28
 • 49 kvadratmeter - inredningsgurun som tagit över sociala medier
  I veckans avsnitt av podden möter jag Kevin, även känd som 49 kvadratmeter på sociala medier. Vi pratar om Kevins inredningsresa, hans nya lägenhet och hur han arbetar med sociala medier. Kevin ger även sina bästa inredningstips och sätter betyg på min egen lägenhet. Följ podden på TikTok: https://www.tiktok.com/@topofmind.podcastFölj podden på Instagram: https://www.instagram.com/topofmind_podcast/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-19
  34:26
 • Jennie Looi - allt om UGC och hur man arbetar som kreatör
  I veckans avsnitt av podden möter jag Jennie Looi. Kreatören som satt UGC på den svenska kartan. Jennie tar oss med på hennes resa som UGC kreatör och ger sina bästa tips till den som vill göra likadant. Vi pratar även om att ta betalt som kreatör och Jennies framtidsspaningar på den växande UGC marknaden. Följ podden på TikTok: https://www.tiktok.com/@topofmind.podcastFölj podden på Instagram: https://www.instagram.com/topofmind_podcast/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-12
  43:10
 • Trailer säsong 2
  Välkommen till säsong två av Top of Mind Podcast. Följ podden på TikTok: https://www.tiktok.com/@topofmind.podcastFölj podden på Instagram: https://www.instagram.com/topofmind_podcast/Finns där poddar finns. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-05
  1:10
 • Moa Jönsson - bakom kulisserna på beauty-TikTok
  I veckans avsnitt av podden möter jag Moa Jönsson. Beauty-kreatören som byggt ett community på 70 000 följare under sin tid på TikTok. Moa tar oss med behind the scenes hur det är att vara just beauty-kreatör och hur hon arbetar med sina kanaler idag. Vi pratar även om hennes jobb på LH Cosmetics och hur det är att både arbeta som kreatör samtidigt som man arbetar för ett företag med content. Moa delar även med sig av sina framtidsplaner för sina kanaler och målen med den nystartade Youtube-kanalen, samt hennes bästa tips för att lyckas som beauty-kreatör. Följ podden på TikTok: https://www.tiktok.com/@topofmind.podcastFölj podden på Instagram: https://www.instagram.com/topofmind_podcast/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-20
  34:45

Fler podcasts i Näringsliv

Om Top of Mind

Top of Mind podcast med Ofelia Vistedt. Samtal om marknadsföring, sociala medier och hur du lyckas på TikTok som företag och kreatör. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Top of Mind, Ekonomiakuten och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Top of Mind

Top of Mind

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store