Powered by RND
Lyssna på En timme med ... i appen
Lyssna på En timme med ... i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

En timme med ...

Podcast En timme med ...
Podcast En timme med ...

En timme med ...

Sanja Tegeltija
Lägg till
Podcasten En timma med ... är en dialog mellan PR experten Sanja Tegeltija och människor som inspirerar henne inom olika branscher som berättar sin historia. De...
Mer
Podcasten En timma med ... är en dialog mellan PR experten Sanja Tegeltija och människor som inspirerar henne inom olika branscher som berättar sin historia. De...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 103
 • Camilla Bastin - Om karriären på CAIA, ledarskap och att inte tappa bort sig själv
  För andra gången i podden möter jag Camilla Bastin (fd Åstrand).Camilla Bastin jobbar idag som marknadschef på Caia Cosmetics och har ledarskapserfarenheter från både Gant, Perfect Day och senast Daniel Wellington. Vi diskuterar hur arbetet skiljer sig på Caia Cosmetics, hur man inte tappar bort sig själv när man utvecklas i karriären och hur psykologisk trygghet skapar en bra grund som ledare och på arbetsplatsen. Vi har även fått in otroligt många frågor från följare och Camilla besvarar frågor om bland annat prestationsångest, vad man ska tänka på för en karriär inom kommunikation och hur hanterar man att konstant bli bedömd?Ett inspirerande avsnitt fullt av kloka tankar, bakom kulisserna inom skönhets-och kommunikationsbranschen och karriärtips. KontaktCamilla https://www.instagram.com/camillaeleonora/ Sanja https://www.instagram.com/sanjategeltijaa/ En timme med… https://www.instagram.com/entimmemed/ Producent: Sofia Haag Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-13
  1:01:44
 • Babba Rivera - Det viktigaste man har som grundare är ens fokus och energi
  I säsongens första avsnitt möter jag entreprenören Babba Rivera.Babba är entreprenören känd från sin marknadsföringsresa med Uber. Hon har drivit sin egen byrå By Babba i New York, har omskrivits i flertalet reportage och varit med på listor som Forbes 30 under 30 - för att nämna några. Senaste företaget Babba startat är Ceremonia, nästa generations hårvård, som vi pratar mer om under avsnittet.Vi diskuterar Babbas ledarskapsfilosofi, hur resan med Ceremonia sett ut, hur det är att starta bolag inom hårvård (och dessutom under pandemin), att ta in riskkapital och skillnaderna mellan att driva bolag i USA vs Sverige.Ett inspirerande samtal om Babbas resa med nya företaget Ceremonia, hennes tankar kring karriär och ledarskap, men också livet utanför karriären och hur hon prioriterar för att få allt att gå ihop. Avslutningsvis delar Babba med sig av framtidsdrömmarna för Ceermonia. KontaktBabba https://www.instagram.com/babba/Sanja https://www.instagram.com/sanjategeltijaa/En timme med… https://www.instagram.com/entimmemed/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-30
  37:25
 • Nina Siemiatkowski - Lämnade toppjobbet för att digitalisera välgörenhet
  I veckans avsnitt träffar jag entreprenören Nina Siemiatkowski som är VD och grundare av plattformen Milkywire som vill digitalisera välgörenhet.Hon grundade Milkywire 2018 ur sin egen frustration av att hitta trovärdiga gräsrotsorganisationer att donera till. Grunden är en app där användare kan donera till olika projekt och sedan följa hur pengarna går till nytta via olika videouppdateringar. Det kan till exempel handla om projekt som skyddar bin, planterar träd eller städar upp plast från stränder. En otroligt relevant app med andra ord.Vi pratar om hur företagsresan har sett ut, utmaningarna och när det faktiskt började ta fart. Vi går också in på Nina som liten, drömmarna och passionen för fotografering men också handelshägskoletiden och hur hon hamnade som marknadschef redan som 29åring. Vi går in på insikterna hon fick, insikterna kring vad hon egentligen ville göra och hur hon fick perspektiv efter toppjobbet. Vi avslutar med att prata om hon påverkats och definieras av makens framgång, Sebastian som är en av grundarna av Klarna, hur detta påverkat hennes entreprenörsresa och om det varit positivt eller negativt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-17
  45:21
 • Micke Hermansson - Presentationsproffset delar sina bästa knep
  I veckans avsnitt träffar jag Micke Hermansson, före detta lärare och grundare av det pedagogiska konceptet Grej of the day som har blivit en internationell succé och förändrat undervisningen och inlärningen inom skolvärlden i över 10 länder. Att Mickes påhittiga inlärningskoncept skulle bli så uppmärksammat och banbrytande som det blev hade han aldrig kunnat gissa – vilket öppnade dörren för en helt ny karriärväg. Vid 50 års ålder valde han att lämna läraryrket och idag föreläser han på heltid som presentationsexpert, har haft ett TEDx och jobbar tillsammans med bland annat multinationella företag. Utöver att vara presentationsexpert inom retorik, storytelling och pedagogik, är Micke författare till flera böcker och har en superkraft som handlar om att nörda ner sig ordentligt i olika typer av kunskap och han ger sig inte förrän han kan ALLT. Hemma har Micke samlingar med faktaböcker och läser cirka 52 böcker per år.Vi går in på inlärningsmetoden "grej of the day" och vad denne innebär. Hur håller man en killer presentation? Vilka delar är avgörande? Vilka handfasta tips har han? Och hur kan man applicera detta på många olika sätt att marknadsföra eller sälja in sig själv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-19
  48:17
 • Lotta Cederbom - Allt går om man vill det tillräckligt mycket
  I veckans avsnitt träffar jag Lotta Cederbom, VDn som tagit traditionella storbolaget Aller Media genom en stor digital transformation. Som tonåring var det basket som gällde, men efter att ha stängt dörren till ett elitidrottsliv blev det mediabranschen hon klev in och stannade i. För drygt 1,5 år sedan tog Lotta Cederbom över rodret som vd på ett av Europas äldsta mediehus, Aller Media i Sverige. Detta efter att ha arbetat 13 år i en rad kommersiella roller i bolaget. Uppgiften var tydlig, ta Aller Media på en förändringsresa för att accelerera den digitala utvecklingen, kompetensväxla och skapa nya intäktsområden för att framtidssäkra affären.Vi går in på vad som krävs för att klara av ett förändringsarbete, vilka kompetenser som krävs för att axla en VD-roll, hur idrotten har påverkat Lotta och hur hon ser på den digitala snabba förändringen. Att våga ta hjälp av smarta kollegor för att hålla sig uppdaterad och inse att man inte kan kunna allting själv. Se inte hoten, se möjligheter. OCH, avslutningsvis, en jobbannons!! Lyssna in. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-12
  25:06

Fler podcasts i Samhälle och kultur

Om En timme med ...

Podcasten En timma med ... är en dialog mellan PR experten Sanja Tegeltija och människor som inspirerar henne inom olika branscher som berättar sin historia. De är mitt i sin karriärresa, delar med sig om sig själva, sin resa, tips och råd - på ett ofiltrerat sätt.Kontakt: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på En timme med ..., Måndagsvibe med Hanna och Lojsan och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

En timme med ...

En timme med ...

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store