Del 1 av 2.Hur vet man att det är dags att byta spår? För Lotta Kristensson kom svaret i form av mjöl, jästid och en längtan efter något mer äkta. Efter många år som grafiker valde hon att börja om – och blev självlärd bagare. På Tjörn startade hon sitt eget surdegsbageri, byggde upp det från grunden, blev omnämnde i White Guide och drev det i över ett decennium. Men kanske är det mest inspirerande inte att hon följde sin dröm – utan att hon till slut vågade släppa taget om den.I det här avsnittet pratar vi om att lämna det trygga för något osäkert, om att skapa med händerna istället för med muspekaren. En berättelse om mening och förändring som börjar i köket men sträcker sig långt bortom brödet.Följ oss på Instagram för mer information om våra gäster @vaknaduarintedittjobbHemsida: www.vaknaduarintedittjobb.seKontakt för önskningar, tips, eller förbättringar:
[email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.