Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Syrran och Jag i appen
Lyssna på Syrran och Jag i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Syrran och Jag

Podcast Syrran och Jag
Podcast Syrran och Jag

Syrran och Jag

Polpo Play
Lägg till
Följ med Marie Olsson Nylander och hennes syster Susanne Westerdahl i samtal om precis allting du behöver ha med dig i livet. Marie är designern, stylisten och ... Mer
Följ med Marie Olsson Nylander och hennes syster Susanne Westerdahl i samtal om precis allting du behöver ha med dig i livet. Marie är designern, stylisten och ... Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 18
 • Tvätt och etikett
  Tvätt Everest finns en trappa ner hemma hos Marie och någonstans norr om basecamp ligger kanske  en rödvinsförgad klänning. Vi välkomnar även en ny familjemedlem - den nya skrivaren som printar ut precis allt, men den måste vaktas noga så den inte får fötter och går in till Bill.Flygplanskläder kan vara det nya svarta , gärna i kombination med oljig armbehåring och hortensia.Tänk också att man en gång var duktig på att skriva långa sms på knapptelefon under körning och samtidigt äta vindruvor.  Är olyckan framme är det alltid rådjuren som är vållande även när man kör genom Gudrun. Glöm inte förresten att välja narniahuvud efter dagsform. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-24
  51:30
 • Mördarmassören
  Idag minns syrrorna deras pappa som aldrig gick till banken utan ett gott lager brun-utan-sol på åttiotalet. Marie bär sina kläder tills de får intima titthål medan Susanne vill stanna i drömmen där det finns lite love så man slipper vakna upp vrålandes.Systrarna går igenom blocketsäljare som hoppar i säng och blocketköpare som undrar om objektet finns kvar.  Dessutom har  Marie  sett ett spöke. Inte på Blocket bör tilläggas.Susanne fyller år, bleka ben hyllas och världens bästa yogabyxa koras. Hurra! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-17
  42:28
 • Maj God!!
  Marie vill promenera ut när det stormar och då helst röra sig i beckmörker. Plus för regn också bör tilläggas. Bäst är dock att boxas och samtala samtidigt.Magsjuka på flygplan har genomlevts men rekommenderas icke. Den lite mysigare resfebern känns av och nageltrång existerar absolut. Vidare förekommer Jönköpingskebab och ett väldigt fint möte i detta avsnitt med ytterst mjuka kanter. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-11
  41:36
 • Hellre kul och ful
  BH-lassot kastas och snickesnackande red flags gås igenom grundligt. Vi får oss också en guidad tur ner i Maries bottenlösa handväska där minst sagt det mesta bor. Susannes bag innehåller hemligheter och dyl. Det blir frågebonanza med korta svar men när det kommer till spörsmål om fobier brister det på alla sätt. From Russin till Chardonnay, och alla är vackra! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-03
  49:25
 • Att toucha sängen
  Det har kuskats runt i Europa igen och minibarer har både vittjats och låtits bli. Italienska gentlemän har lyft kassaskåpsbagage och Susanne är en hjärtstartare på ben. Viktigast är dock vattenkokare på rummet för att kunna hinka 3 koppar kaffe före pyjamaspartyt på hotellfrukosten. Förfärliga chilitrauman kommer upp till ytan men trots det ska vindaloo beställas.Mitt i allt fyller Bill år stående på en stege Det händer lite väl mycket i systrarnas liv just nu men tråkigt är det inte!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-26
  41:14

Fler podcasts i Samhälle och kultur

Om Syrran och Jag

Följ med Marie Olsson Nylander och hennes syster Susanne Westerdahl i samtal om precis allting du behöver ha med dig i livet. Marie är designern, stylisten och tv-profilen som bl.a renoverat hus på Sicilien på bästa sändningstid. Susanne har vi lyxen att nu får lära känna ännu mer än de glimtar vi fått genom tv-rutan. Första avsnittet hör du 2 februari!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podcast-webbplats

Lyssna på Syrran och Jag, Puls FM Borås och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Syrran och Jag

Syrran och Jag

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Syrran och Jag: Poddsändningar i Familj