Powered by RND
Lyssna på Hundpodden med Kicki & Tage i appen
Lyssna på Hundpodden med Kicki & Tage i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarBarn och familj
Hundpodden med Kicki & Tage

Hundpodden med Kicki & Tage

Podcast Hundpodden med Kicki & Tage
Podcast Hundpodden med Kicki & Tage

Hundpodden med Kicki & Tage

Kicki Fellstenius
Lägg till
Livsstilspodd för hundälskare! Hundpsykologen Kicki Fellstenius djupdyker i olika ämnen tillsammans med beaglen Tage och olika gäster.
Mer
Livsstilspodd för hundälskare! Hundpsykologen Kicki Fellstenius djupdyker i olika ämnen tillsammans med beaglen Tage och olika gäster.
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 52
 • 51. Träna och aktivera flera hundar
  I det här avsnittet delar hundpsykologen Kicki Fellstenius med sig av sina bästa tips för att du som har flera hundar omkring dig ska komma igång med att träna och aktivera hundarna. Många flerhundsägare berättar att de har svårt att få träningen att bli av för att de har svårt att veta hur de ska göra med den hund som inte är med och tränar.    Du får tips på hur du utan att krångla till det kan få träningen att bli av och flyta på ett smidigt sätt. Du får också konkreta tips på övningar som funkar att göra med flera hundar, antingen där du tränar båda växelvis eller båda samtidigt.    Har du bara en hund i familjen? Alla övningarna går självklart att göra med enbart en hund. Och blir du inspirerad så kan du kanske låna grannens hund och prova att träna även med den! Vi vill dock utfärda en liten varning; Efter att du lyssnat på detta avsnitt finns det INGA ursäkter till att låta bli att träna och aktivera dina hundar!     Varmt lycka till och ha en HUNDerbar dag!    PS: Följ Kicki Fellstenius på Facebook och Instagram: www.facebook.com/hundpsykologenkicki www.instagram.com/hundpsykologenkicki  Information om podden samt extramaterial hittar du på www.hundpodden.se   Detta poddavsnitt presenteras i samarbete med våra vänner Furry Family, Ullmax och Petli.
  2023-09-25
  30:33
 • 50. Älskade Grånosar - Att leva med en seniorhund
  Häng med mig (hundpsykologen Kicki) och träffa etolog Anna-Maria Svedberg och hennes älskade grånos Aron! Vi pratar om hur det är att leva med en seniorhund, vad som är naturliga åldersförändringar, hur du kan tillrättalägga tillvaron för din seniora hund och en massa annat. Dessutom berör vi det etiska dilemmat med hur länge vi ska låta våra älskade pälsklingar leva.  Ha en HUNDerbar dag!    PS: Följ Kicki Fellstenius på Facebook och Instagram: www.facebook.com/hundpsykologenkicki www.instagram.com/hundpsykologenkicki  Information om podden samt extramaterial hittar du på www.hundpodden.se   Detta poddavsnitt presenteras i samarbete med våra vänner Furry Family, Ullmax och Petli.
  2023-09-18
  56:37
 • 49. Relationen till våra älskade hundar - med Elin Lundberg psykoterapeut
  I detta avsnitt träffar jag (hundpsykologen Kicki) psykoterapeuten, författaren och hundinstruktören Elin Lundberg och samtalet kretsar kring relationen vi har till våra hundar. Vi diskuterar om vi kan och bör jämföra människor och hundar, vad vi bör tänka på innan vi skaffar hund och när vi sedan lever med en hund. Hur skapar vi en trygg och bra relation med våra hundar och hur mycket negativt tål en relation innan den skadas på djupet? Ja ni ser... vi kom in på massor av spännande teman.  Ha en HUNDerbar dag!    PS: Följ Kicki Fellstenius på Facebook och Instagram: www.facebook.com/hundpsykologenkicki www.instagram.com/hundpsykologenkicki  Information om podden samt extramaterial hittar du på www.hundpodden.se   Detta poddavsnitt presenteras i samarbete med våra vänner Furry Family, Ullmax och Petli.  
  2023-09-11
  1:09:11
 • 48. Vardagsträning, Aktivering & Abrovinker - Så lyckas du lära hunden det den behöver
  Efter ett års uppehåll kommer ÄNTLIGEN en ny säsong av podden! I detta avsnitt delar hundpsykologen Kicki Fellstenius med sig av sina bästa tips på bra vardagsträning och vardagsaktivering. Hon berättar också vad som är viktigt att tänka på för att inlärningen av det som hunden behöver lära sig ska bli så effektiv som möjligt. Och så får du veta vilka vanliga misstag du bör undvika. Slutligen får du också tips på en smart abrovink som gör dig och din hund till grannskapets trevligaste!    Ha en HUNDerbar dag!    PS: Följ Kicki Fellstenius på Facebook och Instagram: www.facebook.com/hundpsykologenkicki www.instagram.com/hundpsykologenkicki  Information om podden samt extramaterial hittar du på www.hundpodden.se   Detta poddavsnitt presenteras i samarbete med våra vänner Furry Family, Ullmax och Petli.
  2023-09-04
  40:47
 • 47. Valp i barnfamiljen
  Har du barn och funderar på att skaffa valp? Eller har du redan barn och hund och vill ha tips på hur du får livet att flyta på så smidigt som möjligt?  Då ska du lyssna på det här poddavsnittet där hundpsykologen Kicki Fellstenius delar med sig av sina bästa tips på området. Du får tips på bra saker att lära både barn och hund samt roliga och nyttiga övningar som barnen kan göra med hunden och en massa massa annat.  Ha en HUNDerbar dag!  PS: Följ Kicki Fellstenius på Facebook och Instagram: www.facebook.com/hundpsykologenkicki www.instagram.com/hundpsykologenkicki  Information om podden samt extramaterial hittar du på www.hundpodden.se Detta poddavsnitt presenteras i samarbete med våra vänner www.furryfriends.com och www.vetapotek.se. 
  2022-08-01
  24:23

Fler podcasts i Barn och familj

Om Hundpodden med Kicki & Tage

Livsstilspodd för hundälskare! Hundpsykologen Kicki Fellstenius djupdyker i olika ämnen tillsammans med beaglen Tage och olika gäster.
Podcast-webbplats

Lyssna på Hundpodden med Kicki & Tage, Sagor i Barnradion och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Hundpodden med Kicki & Tage

Hundpodden med Kicki & Tage

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Hundpodden med Kicki & Tage: Poddsändningar i Familj