Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Ord och alla visor i appen
Lyssna på Ord och alla visor i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Ord och alla visor

Podcast Ord och alla visor
Podcast Ord och alla visor

Ord och alla visor

Dasha Alexandra
Lägg till
Alexandra och Dasha poddar om livet efter 30. Följ oss på instagram på @ordochallavisor!En podcast av Dasha Girine och Alexandra Nilsson.‘Ord och alla visor’ är... Mer
Alexandra och Dasha poddar om livet efter 30. Följ oss på instagram på @ordochallavisor!En podcast av Dasha Girine och Alexandra Nilsson.‘Ord och alla visor’ är... Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 14
 • 14. Hur mycket ska en present kosta, stå upp i sin relation & ÄR inte hummer en överskattad maträtt?
  Dags att bestämma en gång för alla: hur mycket ska en present kosta? Är 300kr för billigt när man är relativt bra vänner? Tjejerna diskuterar om man bara en gång för alla kanske ska bojkotta hummer och tryffel för är det någon som egentligen gillar det? Och sen berättar Dasha när hon tappade bort Atlas på Ica Maxi. Följ oss på instagram @ordochallavisor!‘Ord och alla visor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acastwww.silverdrakeförlag.seKlippare:Patrik Sundé[email protected]ör:Marcus Tigerdraake, [email protected]@marcustigerdraakeKoordinator: Victoria Tigerdraake, [email protected]@victigerdraake Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-28
  32:42
 • 13.Mental breakdown i Portofino & nya selfie lagen som kan ge dig skyhöga böter i vissa länder
  Varför har Dasha haft ett mental breakdown, Varför kan inte Alexandra hantera stress och hur gick det för henne i Efter Fem? Dessutom: vad händer med selfie-lagarna i PortoFino? Följ oss på instagram @ordochallavisor!‘Ord och alla visor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acastwww.silverdrakeförlag.seKlippare:Patrik Sundé[email protected]ör:Marcus Tigerdraake, [email protected]@marcustigerdraakeKoordinator: Victoria Tigerdraake, [email protected]@victigerdraake Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-25
  32:17
 • 12. Skönhetsspecial: Rosmarinvatten, dyra hårmasker & tipsen ni ej kan leva utan
  Nu är det dags för SKÖNHETSSPECIAL. Kan en produkt vara för bra? Och hur maxar man effekten av produkterna man använder och givetvis bjuder tjejerna på sina topp fyra cant live without produkter. Följ oss på instagram @ordochallavisor!‘Ord och alla visor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acastwww.silverdrakeförlag.seKlippare:Patrik Sundé[email protected]ör:Marcus Tigerdraake, [email protected]@marcustigerdraakeKoordinator: Victoria Tigerdraake, [email protected]@victigerdraake Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-21
  25:30
 • 11. Vårstädning, manifestationer & att leva i förnekelse
  Måste man verkligen vara med på vårstädningen i ens förening och skulle man vilja veta vad folk tycker om en på riktigt? Tjejerna har delade åsikter. Att manifestrera är dessutom inne, och att städa bakis är det absolut sämsta som finns. Följ oss på instagram @ordochallavisor!‘Ord och alla visor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acastwww.silverdrakeförlag.seKlippare:Patrik Sundé[email protected]ör:Marcus Tigerdraake, [email protected]@marcustigerdraakeKoordinator: Victoria Tigerdraake, [email protected]@victigerdraake Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-18
  32:14
 • 10. Specialavsnitt om romantik, relationer & s*x
  Dagens avsnitt är en romantik och relationsspecial! Hur ska en bra Insta-husband bete sig? Tjejerna berättar om hur de blev tillsammans med sina respektive, hur de träffades och hur ser deras relationsplaner ut?Följ oss på instagram @ordochallavisor!‘Ord och alla visor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acastwww.silverdrakeförlag.seKlippare:Patrik Sundé[email protected]ör:Marcus Tigerdraake, [email protected]@marcustigerdraakeKoordinator: Victoria Tigerdraake, [email protected]@victigerdraake Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-14
  38:41

Fler podcasts i Samhälle och kultur

Om Ord och alla visor

Alexandra och Dasha poddar om livet efter 30. Följ oss på instagram på @ordochallavisor!


En podcast av Dasha Girine och Alexandra Nilsson.


‘Ord och alla visor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acast

www.silverdrakeförlag.se


Klippare:

Patrik Sundén

@patriksunden


Redaktör:

Marcus Tigerdraake, [email protected]

@marcustigerdraake


Koordinator:

Victoria Tigerdraake, [email protected]

@victigerdraake


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podcast-webbplats

Lyssna på Ord och alla visor, Frisk & Qvist och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Ord och alla visor

Ord och alla visor

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store