Powered by RND
Lyssna på Svenska Larmsamtal i appen
Lyssna på Svenska Larmsamtal i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Svenska Larmsamtal

Podcast Svenska Larmsamtal
Podcast Svenska Larmsamtal

Svenska Larmsamtal

PodMe
Lägg till
Det är på liv och död. Följ med rakt in i larmsamtalet och det mest kritiska ögonblicket i en människas liv. Svenska larmsamtal är en dokumentär podcast där du ...
Mer
Det är på liv och död. Följ med rakt in i larmsamtalet och det mest kritiska ögonblicket i en människas liv. Svenska larmsamtal är en dokumentär podcast där du ...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 23
 • Väktare Heidi hjälpte bortförd man
  * Det här är ett gammalt avsnitt från Podme. För att få tillgång till Podmes alla premiumpoddar samt fler avsnitt från den här podden, helt utan reklam, prova Podme Premium kostnadsfritt. Ladda ned i Appstore eller Google Play. * Heidi är på sin vanliga väktarrunda på en grusanläggning mitt ute i ingenstans. Plötsligt ser hon en kille som kommer springande mot henne. Han är tunt klädd och har ett chockat och desperat ansiktsuttryck. Heidi förstår att han har varit med om något fruktansvärt och ringer 112.
  2023-09-27
  14:18
 • Leila larmade om våld i hemmet
  * Det här är ett gammalt avsnitt från Podme. För att få tillgång till Podmes alla premiumpoddar samt fler avsnitt från den här podden, helt utan reklam, prova Podme Premium kostnadsfritt. Ladda ned i Appstore eller Google Play. * Leila glider in och ut ur medvetslöshet medan mannen hon lever med bara fortsätter att slå. Hon lyckas fly lägenheten, en våning ner, in till grannen. Men när hon väl får 112 i luren är hennes första impuls att dölja det som händer.
  2023-09-20
  17:26
 • Podme Crime
  True crime som du inte har hört innan. Du får höra om kvinnan som arrangerar sin egen kidnappning, två vänner som snurrar in sig så mycket i sina egna lögner att det leder till katastrof eller hur en dejt kan leda till döden. Nya avsnitt varje måndag, hos Podme.
  2023-09-18
  1:04
 • Lisa fångad i brinnande hus efter explosion
  * Det här är ett gammalt avsnitt från Podme. För att få tillgång till Podmes alla premiumpoddar samt fler avsnitt från den här podden, helt utan reklam, prova Podme Premium kostnadsfritt. Ladda ned i Appstore eller Google Play. * Det är september 2021. Klockan är strax före fem på morgonen när Lisa vaknar i sin lägenhet i Göteborg. Hon känner att något är fel. Utanför hör hon folk som skriker och lägenheten är full av rök. Lisa kan varken ta sig ut via trapphuset eller från balkongen. Det enda hon kan göra är att ringa 112.
  2023-09-13
  21:17
 • Marcus blev vittne till knivmordet i Linköping
  * Det här är ett gammalt avsnitt från Podme. För att få tillgång till Podmes alla premiumpoddar samt fler avsnitt från den här podden, helt utan reklam, prova Podme Premium kostnadsfritt. Ladda ned i Appstore eller Google Play. * Marcus har precis klivit av tåget i Linköping. På väg upp från gångtunneln under centralstationen hör han ett ljud som får honom att vända om. I tunneln sitter en kvinna hopsjunken mot väggen, lutad över henne står en man med en stor kniv i handen. Marcus tar upp mobilen och ringer 112.
  2023-09-06
  17:27

Fler podcasts i Verkliga brott

Om Svenska Larmsamtal

Det är på liv och död. Följ med rakt in i larmsamtalet och det mest kritiska ögonblicket i en människas liv. Svenska larmsamtal är en dokumentär podcast där du får komma nära personerna som ringt 112. Svenska Larmsamtal produceras av Tredje Statsmakten Media för Podme.Hör alla avsnitt av Svenska Larmsamtal hos Podme!https://podme.com/se/svenska-larmsamtal
Podcast-webbplats

Lyssna på Svenska Larmsamtal, Försvunnen och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Svenska Larmsamtal

Svenska Larmsamtal

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Svenska Larmsamtal: Poddsändningar i Familj