Förutom att Siri ätit massor av silverlök och Jimmy har blivit bestulen så besvarar dom på ytterligare en låda av frågor! Grillens tillbehör! Dukning! Air fryers! Och så lyckas du som färsk matkreatör på Insta (typ omöjligt dock). Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
39:27
61. Frågelåda!
Kvällsfika! H*rig pasta? Guilty pleasures och det gillar Jimmy och Siri, egentligen!! Stora glas med vatten och den förbenade osten som ständigt kommer påminna oss om vårt samtida tidevarv. Det är lådor med frågor. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
34:31
60. Mackor vol. 2
Dags att bränna av ytterligare avsnitt om den ständigt högaktuella, trygga, närvarande mackan. Mackor! vol. 2! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
37:58
59. Färskpotatisen är här!
I veckans avsnitt hyllar och lär vi oss lite mer om den nyskördade potatisen. Dess ursprung i svensk gastronomi och våra bästa sätt att äta den på om man inte bara vill koka den. Det blir bland annat i form blitva, japansk potatissallad och som krispigt smashad. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
--------
22:58
58. Våra koreanska favoriter
Denna vecka doppar vi tårna i det fantastiska koreanska köket och pratar om en handfull rätter vi tycker man måste laga. Vi besvarar även frågan om vilka ingredienser man måste ha i skafferiet. Hur gör man perfekt korean fried chicken och vår vardagsfavorit japchae. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Jimmy Guo och Siri Barje är kokboksförfattarna bakom en podd som handlar om... ja, mat och inget annat. Här avhandlar vi varje vecka teman, både högt och lågt i syfte att utbilda, inspirera och kåsera kring allt som får det att vattnas i munnen. Räkna med att få mängder av recept, tips och spaningar som som kommer att göra dig till en bättre matlagare. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.