Powered by RND
Lyssna på Ingredienserna i appen
Lyssna på Ingredienserna i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Ingredienserna

Podcast Ingredienserna
Podcast Ingredienserna

Ingredienserna

Philip De Giorgio
Lägg till
Ingredienserna är en podcast om och med personer som kommunicerar genom mat. En resa genom Sveriges kulinariska scen genom intervjuer med kockar och andra perso...
Mer
Ingredienserna är en podcast om och med personer som kommunicerar genom mat. En resa genom Sveriges kulinariska scen genom intervjuer med kockar och andra perso...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 9
 • Pontus Frithiof
  Han lämnade skolbänken som 16-åring och klev in i Erik Lallerstedts kök i Gamla stan. Kökets magi förtrollande honom, och aldrig, inte en enda gång, har han övervägt att lämna sitt älskade kök. Som 26-åring öppnade han sin första restaurang och han har upplevt hektiska lördagar i Paris, extraordinära cateringserveringar och oväntade kulinariska äventyr. Låt dig inspireras av hans engagemang för att utmana gränserna och vägra nöja sig med det som anses vara möjligt. Låt mig presentera Pontus Frithiof.
  2023-06-15
  1:17:06
 • Elvira Lindqvist
  Matavfall blir en källa till kreativitet och nya smakupplevelser. I denna romantiska värld är grönsaker hjältar och matlagning blir en kärlekshandling till naturen. Elvira Lindqvist, en kock från Enköping, hyllar hållbarhet och grönsakernas mångfald på sin restaurang Oxenstierna på Östermalm.
  2023-06-15
  1:08:16
 • Stefan Ekengren
  Han är känd som "Världens äldsta kock" och har vigt sitt liv åt det traditionella svenska köket. Sedan 2016 är han köksmästare på Hantverket i Stockholm och tänjer dagligen gränserna på vad husmanskost är. Som barn var kylskåpet ofta tomt och skolmaten blev både en räddning och en källa till inspiration. Jakten på en Michelin-stjärna finns inte, betyder det att han inte är ambitiös eller nytänkande, absolut inte.. snarare tvärtom. Och utan att ha träffat alla kockar i världen vet jag att Stefan Ekengren gjort flest snitt i potatisar utav precis alla..
  2023-05-24
  1:39:53
 • Albin Edberg
  Han växte upp i ett stort familjehem utanför Jönköping, där fanns inga drömmar om kulinariskt guld. Men som inte ens 20 fyllda vann han som commi till Tommy Myllymäki guld i Bocuse d'Or Europe, och därmed kvalificerade sig till världsfinalen i Lyon Idag söker han inspiration och kreativitet som frilanskock, men det är långt ifrån slut här… idag är han 28 år gammal och trots att han hunnit med mycket är min känsla att det här, det är bara början för Albin Edberg.
  2023-05-24
  1:33:11
 • Johan Jureskog
  Han är en passionerad kock som gjort stora avtryck i svensk matkultur. Som medgrundare av AG i Stockholm har han revolutionerat köttservering i Norden. Han är en köttmästare med flera lager av talang och passion. Låt mig presentera Johan Jureskog.
  2023-05-17
  1:16:17

Fler podcasts i Konst

Om Ingredienserna

Ingredienserna är en podcast om och med personer som kommunicerar genom mat. En resa genom Sveriges kulinariska scen genom intervjuer med kockar och andra personer i branschen, får du en inblick i restaurangernas värld och den passion och hängivenhet som krävs för att lyckas.
Podcast-webbplats

Lyssna på Ingredienserna, Meny och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Ingredienserna

Ingredienserna

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Ingredienserna: Poddsändningar i Familj