Powered by RND
PoddsändningarKonstIngredienserna

Ingredienserna

Philip De Giorgio
Ingredienserna
Senaste avsnittet

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 66
  • Isabella Morrone: "Så blir du bättre på att laga italienskt"
    Idag gästas vi av kocken, krögaren, Elitstyrkans hemligheter-deltagaren och italienaren med nordisk touch, Isabella Morrone. Vi djupdyker i det fantastiska med det italienska köket, det blir tomatsås, pastasorter, raguer och hur ser egentligen den perfekta italienska familjemiddagen ut. Dessutom får vi veta precis exakt hur jobbigt det var att prova på livet som elitsoldat, vad passar bäst på en charkbricka och vilka är det godaste italienska maträtterna. Som om det inte vore nog blir det rödvinssås, mikrovågsugnens vara eller icke vara och Jesper lär oss hur man bäst äter en kebabpizza.Använd rabattkoden: ingredienserna30 när du handlar hos Satake - https://www.satake.se/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
    --------  
    1:13:47
  • David Sundin: "Det är det äckligaste jag ätit i Bäst i test"
    Idag gästas vi av ingen mindre än komikern, författaren, programledaren, skådisen och numera kokboksförfattaren David Sundin. Det blir snack om guilty pleasure-mat, Bäst i test, äta mjukost från tuben och hur gick det egentligen till när Lasse Kronér gjorde boken 80 väldigt goda mackor. Dessutom pratar vi mackornas macka, leker leken: Vilken maträtt är kändisen? och snackar äckliga matupplevelser i Japan. Som om det inte vore nog blir det också öjebyröra, hamburgare och vilken är egentligen den godaste godisen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
    --------  
    1:13:46
  • Det bästa och värsta med buffé
    Buffébonanza! Philip befinner sig på sitt livs första all inclusive chartersemester vilket lägger grunden för dagens avsnitt. Vi snackar högt och lågt om allt som rör buffé. Vi snackar kungskrabba, ratatouille och föräldrar som givit upp allt vad matuppfostran heter för sina barn. Som om det inte vore nog får även Jesper och Micke leka leken: Buffépoliserna. Och hur skapar man egentligen en riktigt bra buffé hemma och hur ska du tänka för att bli ett bufféproffs. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
    --------  
    45:47
  • Daniel Crespi: “Det är den bästa maten till öl”
    Jesper och Philip befinner sig i den tjeckiska staden Plzen, födelseorten för pilsnern. På ett torg slog de sig ner med ett par sejdlar Pilsner Urquell och den hedonistiska matlagaren och sommeliern Daniel Crespi. Det snackas tjeckisk matkultur, skumkronor och vilka är egentligen de bästa snacksen och maträtterna till det guldiga guldet. Dessutom får vi veta vilka Daniels topp 5 bästa ostar, topp 3 småkakor är och när, var och hur smakar en cigarr som bäst. Som om det inte vore nog blir det också potatisbullar i våffeljärnet, tryffel på äggröran och kravet på luftfickor i schnitzlarna. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
    --------  
    55:58
  • Niklas Ekstedt: “Så lagar du mat på öppen eld”
    Köp din egen Tormek T-1 här: https://shopallmylinks.com/t/t?a=1960530884&as=1998882592&t=2&tk=1I dagens avsnitt gästas vi av ingen mindre än stjärnkrögaren, restaurangchefen, TV-profilen och eldmästaren, Niklas Ekstedt. Vi snackar om matkulturen i Baskien, vilka råvaror som är godast att laga på öppen eld och hur gör man den perfekta kantarelltoasten. Dessutom snackar vi om Niklas galna tid på El Bulli, bränd grädde och hur man bemästrar matlagning med eld. Som om inte det vore nog blir det potatisgratäng, Niklas Mat och hur blir nya säsongen av Sveriges Mästerkock. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
    --------  
    1:05:26

Fler podcasts i Konst

Om Ingredienserna

Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Ingredienserna, Yada Yada och många andra poddar från världens alla hörn med radio.se-appen

Hämta den kostnadsfria radio.se-appen

  • Bokmärk stationer och podcasts
  • Strömma via Wi-Fi eller Bluetooth
  • Stödjer Carplay & Android Auto
  • Många andra appfunktioner

Ingredienserna: Poddsändningar i Familj

Sociala nätverk
v7.23.9 | © 2007-2025 radio.de GmbH
Generated: 9/18/2025 - 10:19:19 PM