Powered by RND
Lyssna på Babybabypodden i appen
Lyssna på Babybabypodden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Babybabypodden

Podcast Babybabypodden
Podcast Babybabypodden

Babybabypodden

Lisen Forsberg
Lägg till
Babybabypodden är en podd sprungen ur babybaby.se, en prisbelönt blogg om amning och om att bära barn. Podden handlar om livet med småbarn och innehåller report...
Mer
Babybabypodden är en podd sprungen ur babybaby.se, en prisbelönt blogg om amning och om att bära barn. Podden handlar om livet med småbarn och innehåller report...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 9
 • Avsnitt 9: Vinterkräksjukan, så smittas du och barnen
  Räcker 48-timmars-regeln efter att man varit sjuk i vinterkräksjuka? Nej, inte nödvändigtvis, säger en expert i detta avsnitt. Hör också om varför utbrott på till exempel förskolan ibland kan pågå i veckor. Det finns många smittkällor som vi inte alltid tänker på - som osynliga virusmoln som kan dröja sig kvar i luften i flera dagar och som kan göra oss sjuka! Medverkande: Lisen Forsberg samt Lennart Svensson, professor i virologi och verksam vid Linköpings universitet samt Karolinska institutet.
  2021-12-20
  42:52
 • Avsnitt 8: Myter om amning
  Myt eller sanning? Nutritionisten och amningsexperten Elisabeth Kylberg ger oss rätt och fel gällande vanliga påståenden om amning.
  2020-10-28
  15:11
 • Corona-special om amning
  AMNING, CORONA. Kan man amma om man är smittad, eller misstänks vara smittad? Hur får man igång en amning på bästa sätt i ett läge när vården är mycket pressad och kanske inte kan ge amningsstöd på samma sätt som annars? Och var finns hjälp att få om sjukvården inte hinner? De frågorna besvaras i detta avsnitt av Babybabypodden. Medverkande: Anna Herting, ordförande för Amningshjälpen samt Jeanette Schultz och Wiveka Estberger, barnmorskor och amningsexperter, Södersjukhuset i Stockholm.
  2020-03-23
  47:54
 • Avsnitt 6: Att börja ge fast föda till bebisen
  Hur introducerar man bäst fast föda till en ammad bebis? Här får du lyssna på expertråd från nutritionisten och amningsexperten Elisabeth Kylberg, aktiv som rådgivare i den ideella organisationen Amningshjälpen. Du får också höra vad som gäller om du vill amma eller pumpa på jobbet. Du som är anställd har faktiskt rätt att ta pauser på jobbet för att amma eller pumpa. Men hur ska det gå till och hur ofta får man göra det? Och får man lön under tiden man pumpar eller ammar? Caroline Bleichner, förbundsjurist på fackförbundet Vision, ger alla svar.
  2019-10-16
  29:01
 • Avsnitt 5: Amningshets och amning förr
  Amningsexperten Marit Olanders pratar om amningshets. Och så får vi höra Elisabeth Iregren, professor i osteologi, berätta om hur länge barn kunde ammas på stenåldern och på medeltiden i det som nu är Sverige.
  2019-07-25
  33:28

Fler podcasts i Barn och familj

Om Babybabypodden

Babybabypodden är en podd sprungen ur babybaby.se, en prisbelönt blogg om amning och om att bära barn. Podden handlar om livet med småbarn och innehåller reportage gjorda av mig, Lisen Forsberg. Det blir allt från personliga betraktelser kring livet och barnen och föräldraskapet till intervjuer med experter.
Podcast-webbplats

Lyssna på Babybabypodden, Vattnet går och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Babybabypodden

Babybabypodden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store