Powered by RND
Lyssna på Funkismorsorna i appen
Lyssna på Funkismorsorna i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Funkismorsorna

Podcast Funkismorsorna
Podcast Funkismorsorna

Funkismorsorna

Petra Johansson
Lägg till
Det finns mängder av föräldrarpoddar där ute, men kanske ändå inte? Det här är en pod, som inte utgår från någon empirisk forskning och som inte är särskilt fak...
Mer
Det finns mängder av föräldrarpoddar där ute, men kanske ändå inte? Det här är en pod, som inte utgår från någon empirisk forskning och som inte är särskilt fak...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 149
 • 149. Panikångest, ögonmigrän och jumbojets
  I veckans avsnitt är det lite upp och ner med morsorna, men vi lyckas ändå hitta några ljusglimtar!Puss och kram och välkomna till Funkismorsorna.#podcast #npf #npffamilj #funkis #funkisfamilj #stress #migrän #autism #adhd #renpenningsyndrome Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-19
  47:08
 • Funkismorseträff, skolstart och morgonpanik
  Vi älskar våra lyssnare! Vi går igenom vår underbara funkismorseträff, Svante börjar ny skola och Lisa funderar på att sälja ett av sina barn på Blocket...Puss och kram och välkomna till veckans avsnitt av Funkismorsorna!#podcast #npf #funkis #npfförälder #funkismorsorna #autism #adhd #renpenningsssyndrome #lif #funkisliv #familjeliv #funkisfamilj Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-04
  43:12
 • Hej igen!
  Sommarlovet är över och vi är tillbaka igen!Vi avhandlar sommaren, Nyhetsmorgon och mycket annat.Puss och kram från Funkismorsorna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-20
  51:29
 • Bello, Viggo och teammotherfunk
  I veckans avsnitt har sommarlovet börjat på sydligare breddgrader för Lisa med familj. Anna och Frasse med syskon har varit på Viggo Foundation läger och zootanten Petra försöker stjäla en italiensk hund.Glad sommar och välkomna till sista avsnittet innan sommar"ledighet" för Funkismorsorna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-03
  44:07
 • Skolbyte, studenttider och dansband
  I veckans avsnitt är vi på utvecklingssamtal, vi gillar (kanske) dansband och vi går igen in i student- och framtidskänslor.Puss och kram och välkomna till Funkismorsorna!....#funkismorsorna #podcast #npfpodd #npf #npfföräldrar #autism #adhd #lif #renpenningsyndrome #funkisliv #motherfunk #funk #kärlek #familjeliv Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-12
  50:45

Fler podcasts i Barn och familj

Om Funkismorsorna

Det finns mängder av föräldrarpoddar där ute, men kanske ändå inte? Det här är en pod, som inte utgår från någon empirisk forskning och som inte är särskilt faktabaserad, utan den utgår från känslor, svårigheter, utmaningar och roligheter med att vara förälder till barn med olika typer av funktionsvariationer.Vardagen för tre vanliga morsor, med ett gäng lite annorlunda och fantastiska barn!Välkomna till Funkismorsorna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Funkismorsorna, Skilsmässopodden och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Funkismorsorna

Funkismorsorna

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store