Powered by RND
Lyssna på Jobbpodden i appen
Lyssna på Jobbpodden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Jobbpodden

Podcast Jobbpodden
Podcast Jobbpodden

Jobbpodden

Arbetsförmedlingen
Lägg till
Välkommen till Arbetsförmedlingens nystart av jobbpodden. Här delar vi med oss av jobbsökartips och personliga berättelser. Lyssna, låt dig inspireras och hitta...
Mer
Välkommen till Arbetsförmedlingens nystart av jobbpodden. Här delar vi med oss av jobbsökartips och personliga berättelser. Lyssna, låt dig inspireras och hitta...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 175
 • Pierre om kriminalitet och det nya livet
  Pierres liv har handlat mycket om kriminalitet, fängelse, missbruk och skulder. Men det är historia nu. Det kan ta tid att hamna rätt i livet men det är inte omöjligt och det är värt allt slit. Hör Pierre berätta om sina val i livet och hur det gick till när han som 50 plus satte sig i skolbänken igen.
  2023-09-11
  21:33
 • Natalia om att hitta sitt uppdrag i livet
  Natalia är 47 år när hon lämnar Colombia för Sverige och kärleken. Hur gjorde hon för att skapa sig ett liv i Sverige? Varför letade hon efter problem i samhället i stället för att söka efter lediga jobb? Lyssna på Natalias berättelse om att hitta sitt uppdrag i livet.
  2023-08-14
  23:06
 • Viktoria lämnade Stockholm för drömjobbet i norr
  När Viktoria inte hittade ett jobb i Stockholm började hon söka jobb i nya städer. Till slut hittade hon drömjobbet i Skellefteå. Viktoria är en av många som lämnat södra Sverige och flyttat norröver. I norr finns många lediga jobb. Hör henne berätta om flytten, karriären, vänner och ett nytt självförtroende.
  2023-06-12
  14:27
 • Joanna om diagnoser och att driva företag
  I tonåren försökte hon ta sitt liv flera gånger. Idag driver hon eget företag och hennes livserfarenheter har blivit en tillgång och gett henne flera priser. Joanna kämpar fortfarande med flera psykiska sjukdomar och en neuropsykiatrisk diagnos. Men hon har lyckats vända en mörk tillvaro till ett liv där hon följer sina drömmar.
  2023-05-08
  22:39
 • Alex – nytt land, tuffa år och en strålande karriär
  Alex kom som 12-åring från Uzbekistan till Värmland. Hör honom berätta om de tuffa åren, sin drivkraft och idrottens betydelse för att komma in i samhället. Men även om de långa studierna inom offentlig rätt och det oväntade karriärbytet till business intelligence.
  2023-04-17
  17:14

Fler podcasts i Stat och kommun

Om Jobbpodden

Välkommen till Arbetsförmedlingens nystart av jobbpodden. Här delar vi med oss av jobbsökartips och personliga berättelser. Lyssna, låt dig inspireras och hitta nya möjligheter. Avsnitten finns även på Arbetsförmedlingens playtjänst: arbetsformedlingen.se/play. Där hittar ni även textversioner av avsnitten.
Podcast-webbplats

Lyssna på Jobbpodden, På djupet – en podd från Socialstyrelsen och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Jobbpodden

Jobbpodden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Jobbpodden: Poddsändningar i Familj