Powered by RND
Lyssna på Matresan i appen
Lyssna på Matresan i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Matresan

Podcast Matresan
Podcast Matresan

Matresan

Podplay
Lägg till
Med Jenny Alversjö och Erik Videgård. Äntligen en podd i njutningarnas tecken! I Matresan fördjupar sig Jenny och Erik i mat, dryck och de upplevelser vi får i ...
Mer
Med Jenny Alversjö och Erik Videgård. Äntligen en podd i njutningarnas tecken! I Matresan fördjupar sig Jenny och Erik i mat, dryck och de upplevelser vi får i ...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 27
 • S2E10. Det där om påskägg
  Jenny tar den enkla vägen med äggulor vilket kan sluta i förskräckelse. Erik vill ha gröna fingrar. Resan till Malmö avslutas med att två trötta poddare får ta taxi men väl tillbaka i studion blir det livat med både lammgryta och Rioja.
  2022-04-07
  49:30
 • S2E9. Det där om Malmös hål i väggen, och älgolyckor…
  Jenny och Erik sitter på ett tåg som tar evigheter då någon limmat fast sig på spåret. Väl framme i Malmö njuter de av utsikt och en sen middag bland molnen. Det besöks kinesiska hål i väggen och en krogklassiker i ny kostym. Väl hemma får Jenny en äkta Poke och Erik ondgör sig över idiotiska spisar. Ännu ett späckat avsnitt du inte får missa!
  2022-03-31
  48:04
 • S2E8. Det där om attityd och fritöser
  Erik testar Göteborgs kvällsliv och Jenny blir avis på en kammussla. Det pratas lojalitet och hela kycklingar. Ett hästhuvud väger tungt och fyller en hel hangar. Jenny får mumsa på svensk hummer med spanskt vin. I köket friteras det och Krogtoppen får en ny 1:a!
  2022-03-24
  46:09
 • S2E7. Det där om Sveriges framsida
  Erik lämnar Jenny åt hennes ”day job” och åker till Göteborg, hänförd av den vackra staden besöker han Sjömagasinet, Kville och glufsar i sig rårakor på en av stadens klassiska restauranger. Längtan efter Jenny sätter in och Erik handlar med sig västkustens finaste skaldjur som hon får testa i studion. Det blir ”Snoop Dog Raps” (västkust-wraps… Göteborgshumor…) och i köket pratas det pincetter innan två nya restauranger hamnar på Kroglistan.
  2022-03-17
  54:17
 • S2E6. Det där om att äta på hotell
  Jenny och Erik är på ”hemester” och testar hotellrestauranger i Stockholm och Sigtuna. Erik blir ignorerad och arg. Jenny blir Torsk på Sigtuna. Vart ska man bo i huvudstaden när man är där på semester och ska man äta där man bor? Erik gör en nudelsoppa för att dämpa Jennys ständiga hunger sen pratar de om en oumbärlig gadget i köket. Som avslutning är det dags att uppdatera Krogtoppen hur står sig Stockholm mot Åre? Spänningen är olidlig!
  2022-03-10
  59:39

Fler podcasts i Konst

Om Matresan

Med Jenny Alversjö och Erik Videgård. Äntligen en podd i njutningarnas tecken! I Matresan fördjupar sig Jenny och Erik i mat, dryck och de upplevelser vi får i samband med dessa. Matresan tar dig med på restauranger, resor och är fylld med tips och råd till dig som gillar detta.
Podcast-webbplats

Lyssna på Matresan, Recept tack!? och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Matresan

Matresan

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Matresan: Poddsändningar i Familj