Powered by RND
Lyssna på Harry Podden i appen
Lyssna på Harry Podden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Harry Podden

Podcast Harry Podden
Podcast Harry Podden

Harry Podden

Sebastian From
Lägg till
Komikerna Sebastian From och Happy Hagman nördar in sig på Harry Potter en timme i veckan. Denna podd är för den klassiska Harry Potter nörden, den som vill vet...
Mer
Komikerna Sebastian From och Happy Hagman nördar in sig på Harry Potter en timme i veckan. Denna podd är för den klassiska Harry Potter nörden, den som vill vet...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 51
 • Trolldomsministeriet och profetian
  Happy och Sebbe är tillbaka med ett nytt avsnitt och nu är det Sebbes tur att hålla låda. Happy är i Björksele och Sebbe i soffan. Happy är arg på ministeriets våningssytem och Sebbe är glad av att få nörda loss. De är också redo att redovisa sin ekonomiansvarige som nämndes i tidigare avsnitt. Vilka kända trollkarlssläkten har en trolldomsminister i släkten? Vilka underdepartement är roligast? Allt detta får ni veta i veckans Harry Podden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-18
  1:20:46
 • Fred och George Weasley del 2
  Happy och Sebbe fortsätter snacka om trollkarlsvärldens största pranksters. Sebbe är dödsförkyld och Happy är inte heller helt frisk. Vi tar avstamp vid Quidditch-VM och fortsätter fram till seriens slut. Vem gick George med på balen? Vad var Bellatrix sista ord? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-11
  1:03:20
 • Fred och George Weasley del 1
  Oj va Happy är lycklig när duon äntligen ska snacka om hennes favoritkaraktärer, Fred och George Weasley. Hon dricker vin och babblar på och Sebbe kommer med intressanta instickare. De hinner till sommaren när quidditch world cup börjar, så en del två är minst sagt behövlig! Under resans gång diskuterar dom skillnaderna mellan tvillingarna, deras relation till sina bröder och föräldrar och inte minst har Happy tankar kring Percys teknik att klämma på pattar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-04
  1:05:55
 • St Mungos hospital och magiska sjukdomar
  The cursed episode av Harry podden är äntligen här. Happy och Sebbe inser att de är narcissister och Sebbe har varit i Krakow. Happy går trappa för trappa på St Mungos, och lyckas helt okej fastän hon har råkat kasta sina anteckningar. Sebbe levererar magiska sjukdomar och tillsammans svarar duon på lyssnarfrågor! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-28
  1:14:18
 • Cornelius Fudge och Dolores Umbridge
  Happy och Sebbe är tillbaka i samma stad. Det pratas om allt möjligt då de inte setts på ett tag. Dagens ämne är dock det hemska radarparet Cornelius Fudge och Dolores Umbridge. Är Umgridge kär i Fudge? Vem skulle vinna i ett slagsmål? Lyssna på senaste Harry Podden för att få alla svar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-21
  1:19:36

Fler podcasts i Konst

Om Harry Podden

Komikerna Sebastian From och Happy Hagman nördar in sig på Harry Potter en timme i veckan. Denna podd är för den klassiska Harry Potter nörden, den som vill veta mer och den som älskar humor. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Harry Podden, Hemtrevligt och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Harry Podden

Harry Podden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Harry Podden: Poddsändningar i Familj