Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Two Of a Kind i appen
Lyssna på Two Of a Kind i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Two Of a Kind

Podcast Two Of a Kind
Podcast Two Of a Kind

Two Of a Kind

Podplay
Lägg till
Systrarna Janni och Michaela är two of a kind. Den ena bor i Stockholm med en vardag kantad av småbarn och den andra bor i Cypern med ett liv på resande fot som... Mer
Systrarna Janni och Michaela är two of a kind. Den ena bor i Stockholm med en vardag kantad av småbarn och den andra bor i Cypern med ett liv på resande fot som... Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 231
 • 230. Ringfingret är borta
  Janni får ett brev om att göra cellprov och agget mot svenska myndigheter är som bortblåst. Dock blir hon tagen av en lapplisa och får en lektion av Mickis om hur man i Stockholm behöver hantera jobba personer genom att vara passivt aggressiv. Sedan har Jens skärt av ringfingret och husbygget står inför en oklar framtid. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-24
  48:14
 • 229. Allt är en bluff
  Varför är de svenska myndigheterna emot att Janni ska starta bolag i Sverige? Hur kan det vara så svårt att sig från Nacka till innerstan? Och hjälper verkligen botox mot tandgnissling? Ny vecka, nya utmaningar - men kom ihåg, inget är på riktigt... Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-18
  50:51
 • 228. Michaelas riktiga namn
  Michaela försöker överleva dag för dag medans Janni lever sitt bästa liv. Har detta att göra med att man är kejsarsnitt-unge eller inte? Systrarna ringer även upp mamma Carina och konfronterar henna om det livslånga traumat som deras mor har utsatt Michaela för… Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-11
  53:47
 • 227. Back to work
  Medans barnen är med papporna så är systrarna på jobbresa i Köpenhamn där Janni ska plåtas för ett samarbete. Alltså feelingen! I dagens avsnitt roastar de även systrarna Olssons podd, samt reflekterar över om Astrid Lindgren filmer är lite för långsamt för barnen som annars kollar på YouTube Shorts... Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-03
  50:50
 • 226. Michaela blöder... pengar
  Snart är det äntligen dags för familjen Byggmark Delér att flytta in i nya huset! Janni har blivit frälst av Exit, men varför tittar man man på serier som får en att må skit? Och hur kan man vara mångmiljonär och olycklig? Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-27
  52:21

Fler podcasts i Samhälle och kultur

Om Two Of a Kind

Systrarna Janni och Michaela är two of a kind. Den ena bor i Stockholm med en vardag kantad av småbarn och den andra bor i Cypern med ett liv på resande fot som hon delar med sina 1,2 miljoner följare. Nytt avsnitt släpps varje torsdag.


Klipps av Victor Ganguly


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podcast-webbplats

Lyssna på Two Of a Kind, Krisberedskap med familjen och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Two Of a Kind

Two Of a Kind

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Two Of a Kind: Poddsändningar i Familj