Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Det skaver i appen
Lyssna på Det skaver i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Det skaver

Podcast Det skaver
Podcast Det skaver

Det skaver

Perfect Day Media
Lägg till
Det skaver är podden om livet efter 30 och hur inget blev som man trodde det skulle bli med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil. Varje vecka diskute... Mer
Det skaver är podden om livet efter 30 och hur inget blev som man trodde det skulle bli med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil. Varje vecka diskute... Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 330
 • Det skaver svarar: pojkvän som tjänar mer
  Går det att ha en fungerande relation om den ena partnern tjänar dubbelt så mycket? En lyssnare är i exakt detta dilemma och börjar störa sig enormt på att hennes kille kan leva en helt annan livsstil än hon kan…
  2023-05-25
  16:17
 • #180 En helt ny jävla värld!
  Nadia fortsätter vara ett litet asplöv med tusen känslor som spretar åt alla håll och är mer förvirrad än någonsin. Elsa känner sig medberoende medan Cassandra är extremt stolt. Och kan det va så att Nadia projicerar sin självförvirring på Cass?
  2023-05-22
  1:04:01
 • Det skaver svarar: aldrig varit singel
  En lyssnare som är 29 år skriver att hon aldrig varit singel sedan hon var 14 år. Eller, hon hade en kort lucka mellan två relationer på 1,5 månad och LEVDE sitt bästa liv då. Senaste året har hon vaaaarje dag tänkt på hur det vore om hon ba lämnade sin kille. Hon längtar till något annat! Men är samtidigt livrädd att 1. Såra honom 2. Att det kanske visar sig sen att det var ett misstag att göra slut? Nadia och Cass går loss på hur sorgligt det är att folk hellre är olycklig i relationer än att vara singlar.
  2023-05-18
  14:28
 • #179 Liggande bild-bråket, pick me-girls och tjejor som inte förtjänar Beyoncé
  Elsa och Cassandra skakades svårt i fredags när dom lyssnade på Alex och Sigges podd. Tydligen är vi skyldiga till att Alex och Amanda kanske typ…skiljer sig? Vems fel var det egentligen? Vi försöker reda ut. Nadia rasar på pick me-girls och såna som tycker att allt som är populärt och mainstream är mobbat. Cass är extremt provocerad av såna som går på konsert och sen surar för att dom inte fått höra dom största hitsen. Och elsa har träffat kusiner hon inte träffat på typ 100 år och känt känslor.
  2023-05-15
  58:32
 • Det skaver svarar: 10 saker som är förbjudet att säga till singlar
  En singellyssnare hör av sig för att hon är T R Ö T T på störiga grejer som personer i parrelation säger och frågar henne för att hon inte är i ett förhållande. Hon önskar en lista på saker som borde vara förbjudet att säga. Och självklart löser Det skaver det! Så varsågoda - här kommer listan på 10 saker som härmed är olagligt att säga till singlar om man är i en relation själv. 
  2023-05-11
  20:04

Fler podcasts i Samhälle och kultur

Om Det skaver

Det skaver är podden om livet efter 30 och hur inget blev som man trodde det skulle bli med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil. Varje vecka diskuterar och dissekerar tjejerna deras liv, känslor och upplevelser av vuxenlivet. Det är högt och lågt och roligt och känsligt och allt däremellan.
Podcast-webbplats

Lyssna på Det skaver, Guldtands Podcast™️ och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Det skaver

Det skaver

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Det skaver: Poddsändningar i Familj