Powered by RND
Lyssna på Okrystat i appen
Lyssna på Okrystat i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Okrystat

Podcast Okrystat
Podcast Okrystat

Okrystat

Asabea Britton AB
Lägg till
Okrystat är en podd med och av två systrar. Asabea, barnmorska och tvåbarnsmamma. Opokua, doula och trebarnsmamma. I Okrystat hör du just okrystade samtal mella...
Mer
Okrystat är en podd med och av två systrar. Asabea, barnmorska och tvåbarnsmamma. Opokua, doula och trebarnsmamma. I Okrystat hör du just okrystade samtal mella...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 49
 • Om fysiologisk födsel med Anna "The spiritual midwife - going midwitch!"
  I veckans avsnitt har vi bjudit in Anna som utbildat sig till barnmorska i Australien. Hon berättar om skillnaderna mellan svensk och Australiensisk förlossningsvård och hennes syn på det fysiologiska födandet och dess inverkan på oss människor. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-21
  57:50
 • VBAC
  Lyssnarna har önskat att vi pratar VBAC (vaginal födsel efter kejsarsnitt) och nu sker det äntligen. Vi delar lite fakta och statistik men också historier från lyssnare med egna erfarenheter av VBAC. Enjoy! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-13
  46:57
 • Midwife eller obstetrisk sjuksköterska?
  Vi börjar med en en goa 10 min om Asabea's diverse psykbryt pga gravid och renoverar. Sen! Veckans ämne. Vi gräver bland lyssnarnas önskemål och har ett samtal om skillnaden mellan att vara en sann midwife och att vara en obstetrisk sjuksköterska - en term som börjat användas alltmer i debatten om förlossningsvården. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-06
  44:33
 • Sex och relationer med sexolog Kalle Norwald
  I veckans avsnitt gästas vi av ingen mindre än sexologen Kalle Norwald, känd för många från "Gift vid första ögonkastet". han hjälper oss svara på era frågor om sex och relationer. Trick för att bromsa bråk, att få tillbaka lusten efter födsel eller långvarigt försök att göra barn, om skam, smärta och massa annat klurigt när det kommer till sex och relationer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-31
  1:04:20
 • Åsiktsbarometern om surrogatmödraskap, igångsättning & alkoholkonsumtion
  Vi delar med oss om våra åsikter om diverse ämnen som lyssnarna skickat in. Ett inslag som Opo insisterar på att kalla åsiktsbarometern! Vi ger bland annat vår take på surrogatmödraskap, igångsättningar, amning för jämställdhetens skull, alkoholkonsumtion och vaccin. Enjoy! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-24
  56:25

Fler podcasts i Samhälle och kultur

Om Okrystat

Okrystat är en podd med och av två systrar. Asabea, barnmorska och tvåbarnsmamma. Opokua, doula och trebarnsmamma. I Okrystat hör du just okrystade samtal mellan två systrar (och med en och annan gäst). Samtal om allt det stora och lilla i livet. Det blir såklart samtal om födande, graviditet och post partum! Men också om kroppen, hur man lär känna den och blir vän med den. Om njutning och hur man kan maxa det i livet. Om relationer - i familj, mellan vänner och med kärleken. Om föräldraskap, när det är svårt och vad som underlättar. Om karriär och hur man får ihop det med småbarnslivet. Om vardagen! Sen slinker kanske ett och annat samtal om reality, smink, matlagning och annat ljuvligt tidsfördriv in. Häng med och känn dig som en av systrarna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Okrystat, Det skaver och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Okrystat

Okrystat

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store