Powered by RND
Lyssna på MCPODDEN i appen
Lyssna på MCPODDEN i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

MCPODDEN

Podcast MCPODDEN
Podcast MCPODDEN

MCPODDEN

MCpodden / fastbikes.se
Lägg till
I MCpodden kommer vi dela med oss av många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer dessutom gästas av spännande mc-profiler. Mer på www.fastbikes.se ...
Mer
I MCpodden kommer vi dela med oss av många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer dessutom gästas av spännande mc-profiler. Mer på www.fastbikes.se ...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 22
 • MCPODDEN AVSNITT 22
  I avsnitt 22 av MCPODDEN snackar vi om våra samlade intryck efter att ha provkört Akita 250 från brittiska Mutt Motorcycles, och äventyrsmaskinen Ducati DesertX. Vi får även höra Petra Ölvestad berätta om vad som fick henne att börja köra motorcykel, och hennes väg till att själv börja importera motorcyklar. Slutligen kollar vi igenom skörden av motorcykelnyheter. I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer även att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. MCPODDEN produceras i samarbete med Fastbikes.se. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-15
  1:08:16
 • MCPODDEN AVSNITT 21
  I förra avsnittet av MCPODDEN blev det glass i stora lass… Då firade vi ju 20-avsnitts-jubileum. I detta avsnitt talar vi om Mälaren Runt innan vi glider vidare till saker att tänka på vid motorcykelkörning i regn, och att det gäller att se upp för vilda djur. Vi bjuder på en ”Gissa hojen” och snackar om aktuella mc-nyheter. I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer även att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. MCPODDEN produceras i samarbete med motorcykeltidningen Fastbikes.se (www.fastbikes.se) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-01
  1:06:01
 • MCPODDEN AVSNITT 20
  I avsnitt #20 av MCPODDEN firar vi 20-avsnitts-jubileum med glass ute i den svenska skärgården. :) Vi snackar om olika knep för att skydda sig mot vädrets makter, dessutom tipsar vi om Mälaren Runt som körs 19 augusti, liksom ett antal andra event. Johan hälsar på hemma hos Fastbikes.se:s testförare och medhjälpare, motorcykelentusiasten och forne motocrossesset Jörgen Gson Gustafsson. Dessutom går vi igenom den senaste skörden av MC-nyheter.I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer även att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. MCPODDEN produceras i samarbete med motorcykeltidningen Fastbikes.se (www.fastbikes.se) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-18
  1:19:00
 • MCPODDEN AVSNITT 19
  I avsnitt #19 av MCPODDEN berättar Micke om sina upplevelser från årets KTM Adventure Rally i Norge. Vi delar med oss av några motorcykelnyheter och diskuterar kring elmotorcyklar. Vi får även en direktrapport från Spice it Up Festival i heta Italien, där Jörgen var på plats och provkörde 2024 års Motocross- och enduromodeller från GASGAS. Dessutom toppar vi med ännu en ”Gissa hojen”.I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer även att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. MCPODDEN produceras i samarbete med Fastbikes.se. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-04
  1:15:12
 • MCPODDEN AVSNITT 18
  I avsnitt #18 av MCPODDEN bjuder vi på ett längre samtal med gotländske designgurun och passionerade motorcykelbyggaren Ola Stenegärd, som berättar mer om sitt liv som chefsdesigner hos Indian Motorcycle (efter många år hos BMW Motorrad). Micke värmer upp inför sitt deltagande i 2023 års KTM Adventure Rally i norska Lillehammer medan Jörgen laddar inför sin heta resa till världslanseringen av GASGAS nya enduro- och motocrossmodeller i Italien. Sedan snackar vi om några av sommarens motorcykelnyheter.I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer även att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. MCPODDEN produceras i samarbete med Fastbikes.se. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-21
  1:13:31

Fler podcasts i Fritid

Om MCPODDEN

I MCpodden kommer vi dela med oss av många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer dessutom gästas av spännande mc-profiler. Mer på www.fastbikes.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på MCPODDEN, Röda vita rosen och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

MCPODDEN

MCPODDEN

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store