Powered by RND
Lyssna på Trippel Espresso i appen
Lyssna på Trippel Espresso i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Trippel Espresso

Podcast Trippel Espresso
Podcast Trippel Espresso

Trippel Espresso

Trippel Espresso
Lägg till
Trippel Espresso är en podcast med trillingmammorna Adiam Johannes Zajovic och Nadia El Mouhib. Tillsammans har de 6 barn under 1,5 år, livspusslet är ett faktu...
Mer
Trippel Espresso är en podcast med trillingmammorna Adiam Johannes Zajovic och Nadia El Mouhib. Tillsammans har de 6 barn under 1,5 år, livspusslet är ett faktu...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 22
 • Bråk på Skansen
  Nadia tvingas knacka på hos en av sina grannar när elen går i hela lägenheten och hamnar i en (minst sagt) konstig situation. Adiam har spenderat en hemsk söndag på Skansen och är traumatiseradDetta är sista avsnittet innan podden tar några veckors sommarlov. Vi är tillbaka med säsong två till hösten. Följ Trippel Espresso på instagram (https://instagram.com/trippelespressoo?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== ) för att ha koll på när nya avsnitt släpps. För tankar eller frågor skriv till oss på instagram.@trippelespressoo@nadiakenza@adiamjohannesz Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-05
  55:22
 • Att behöva sparka sin au pair
  Hur noggrant behöver man förklara för en vuxen person som inte använt en toalett tidigare hur det går till. Och hur kan både Adiam och Nadia ha varit i liknande situationer? Vad gör man när au pairen man anställt för att avlasta en med barnen inte ens gillar barn? Nadia har sparkat sin au pair och berättar om den senaste tidens kaos. Adiam har haft en olustig känsla kring hur människor behandlas beroende på deras ursprung och storlek på plånboken. Hur kan hela världens fokus riktas mot den försvunna ubåten Titan medans ingen bryr sig om människorna som dött på medelhavet när de flyr för sina liv. Ja ni ser som vanligt, högt och lågt, hej och hå. Nya avsnitt släpps varje torsdag. För tankar eller frågor skriv till oss på instagram.@trippelespressoo@nadiakenza@adiamjohannesz Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-29
  53:40
 • Bilresa från helvetet och borttappat barn
  Barn som gör kaos på BVC och föräldrar som inte hänger med. Adiams kropp värker, hon känner sig gammal och frustrerad. Nadia är lycklig över att äntligen få till en dejt utanför hemmet. Det diskuteras uppfostran, 1 barn vs 3 barn, behöver man vara mer sträng för att få det att funka?Nya avsnitt släpps varje torsdag. För tankar eller frågor skriv till oss på instagram.@trippelespressoo@nadiakenza@adiamjohannesz Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-21
  40:48
 • Husdrömmar och bortglömd bröllopsdag
  Hus med barn, värt eller ej? Måste man vara byggare Bob? Projekt övertala Lamberi har börjat. Adiam delar life-hacks, hur roddar man tre 1,5 åringar själv i fyra dagar?Bröllops- och årsdagar som inte firas och glöms bort, vad bra det går. Och ja, tydligen ligger Nacka innanför tullarna. Det och mycket mer i veckans avsnitt.Nya avsnitt släpps varje torsdag. För tankar eller frågor skriv till oss på instagram.@trippelespressoo@nadiakenza@adiamjohannesz Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-14
  49:29
 • Byta psykolog, nättroll och playdate på biblioteket
  Nadia är frustrerad över att inte få den hjälp hon behöver av sin psykolog, men helt ärligt vem har orken att byta. Adiams PMS-symtom ifrågasätts av hennes man, hur får man män att förstå vad vi kvinnor går igenom månad efter månad? Vi diskuterar klimatet på sociala medier, hur mår egentligen människor därute? Det och mycket mer i veckans avsnitt.Nya avsnitt släpps varje torsdag. För tankar eller frågor skriv till oss på instagram.@trippelespressoo@nadiakenza@adiamjohannesz Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-07
  55:39

Fler podcasts i Barn och familj

Om Trippel Espresso

Trippel Espresso är en podcast med trillingmammorna Adiam Johannes Zajovic och Nadia El Mouhib. Tillsammans har de 6 barn under 1,5 år, livspusslet är ett faktum. Hur gör man för att inte tappa bort sig själv efter att man fått barn? Kan man vara mer än bara mamma när man har små barn som drar en i benen hela dagarna. En lättsam podcast med hög igenkänningsfaktor och massa skratt. Det varvas djupa samtal, stora känslor och ytlighet - precis som livet är för två kvinnor i sina bästa år.Nya avsnitt släpps varje torsdag.För tankar eller frågor skriv till oss på instagram.@trippelespressoo@nadiakenza@adiamjohannesz Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Trippel Espresso, Godnattstund och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Trippel Espresso

Trippel Espresso

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store