Powered by RND
Lyssna på Seriemördarpodden i appen
Lyssna på Seriemördarpodden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Seriemördarpodden

Podcast Seriemördarpodden
Podcast Seriemördarpodden

Seriemördarpodden

Dan Hörning
Lägg till
Varning! Den här podden kan innehålla obehagliga scener. Är du det minsta känslig bör du inte lyssna på den.Seriemördarpodden studerar och diskuterar fall med s...
Mer
Varning! Den här podden kan innehålla obehagliga scener. Är du det minsta känslig bör du inte lyssna på den.Seriemördarpodden studerar och diskuterar fall med s...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 6
 • Massmördarpodden
  Massmördarpodden är en podcast om massmördare. Det är en systerpodd till Seriemördarpodden. Här tar vi upp terrorattacker, skolskjutningar och mycket annat obehagligt. Just nu kan du lyssna på utvalda premiumavsnitt av Massmördarpodden - i vilken poddapp du vill.
  2023-08-23
  0:56
 • 149. Sean Vincent Gillis del 2
  Sean Vincent Gillis fortsätter att härja i Baton Rouge. VARNING! Det här är ett extra obehagligt avsnitt! Lyssna inte om du är känslig. Musiken är gjord av tripnaha. Låten heter Immune.
  2022-12-06
  51:01
 • 148. Sean Vincent Gillis del 1
  Trots att den Star Trek-intresserade nörden Sean inte ens är 30 år gammal väljer hans mamma att flytta hemifrån bara för ett jobbs skull. Sean är inte glad. Den här podden kan innehålla obehagliga scener. Är du det minsta känslig bör du inte lyssna på den. Musiken är gjord av tripnaha. Låten heter Immune.
  2022-12-06
  50:10
 • 139. Yxmannen i New Orleans del 2
  Yxmannen skriver ett brev och förklarar vad det är som händer i New Orleans. Samtidigt fortsätter attackerna.  Musiken är gjord av tripnaha. Låten heter Immune.
  2022-12-06
  46:36
 • 138. Yxmannen i New Orleans del 1
  En okänd man tränger sig in i italienares hem och hugger dem med deras egna yxor. För varje attack blir mysteriet svårare och svårare att förstå.Om du gillar Seriemördarpodden och vill vara med och sponsra podden gör du det bäst på Patreon: https://www.patreon.com/seriemordarpodden Om du sponsrar podden får du också tillgång till minst tre extra avsnitt av Seriemördarpodden Premium varje månad.Det här är en podcast av Dan Hörning. Klippning och ljudsättning av David "Dawwa" Persson.Följ Dan Hörning här:Twitter: @danhorningInstagram: https://www.instagram.com/dan_horning/?hl=enFacebook: https://www.facebook.com/danhorningofficiell/Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCV2Qb7SmL9mejE5RCv1chwgEtt poddtips: Om du gillar Seriemördarpodden gillar du förmodligen Massmördarpodden. Finns på podme.com. Länk: https://podme.com/massmordarpodden Massmördarpodden kostar 19kr/månad. Första månaden är gratis.
  2022-12-06
  49:56

Fler podcasts i Historia

Om Seriemördarpodden

Varning! Den här podden kan innehålla obehagliga scener. Är du det minsta känslig bör du inte lyssna på den.Seriemördarpodden studerar och diskuterar fall med seriemördare från olika delar av världen. Podden görs med och av Dan Hörning - känd bl a från podden Palmemordet, Olösta mord och Massmördarpodden.Om du gillar Seriemördarpodden gillar du nog även systerpodden Massmördarpodden. Den finns också i appen Podme eller på podme.com.Hör flera avsnitt av Seriemördarpodden hos Podme!https://podme.com/se/seriemordarpoddenMusiken är gjord av tripnaha. Låten heter Immune. Lyssna på tripnaha här: https://open.spotify.com/album/5BHcdM9m4Qqn58pgZRBMjl Seriemördarpodden på Facebook: https://www.facebook.com/Seriemördarpodden-317166098642416/ Twitter: @danhorning Instagram: https://www.instagram.com/dan_horning/?hl=sv
Podcast-webbplats

Lyssna på Seriemördarpodden, Naudio Dox och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Seriemördarpodden

Seriemördarpodden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Seriemördarpodden: Poddsändningar i Familj