Powered by RND
Lyssna på Palmemordet i appen
Lyssna på Palmemordet i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Palmemordet

Podcast Palmemordet
Podcast Palmemordet

Palmemordet

Dan Hörning
Lägg till
Podcasten Palmemordet är granskning av alla fakta i mordet på Sveriges statsminister Olof Palme den 28:e februari 1986. Vilka fakta finns det? Vilka spår har ut...
Mer
Podcasten Palmemordet är granskning av alla fakta i mordet på Sveriges statsminister Olof Palme den 28:e februari 1986. Vilka fakta finns det? Vilka spår har ut...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 414
 • 394. Mårten Palme del 3
  I det sista avsnittet om Mårten Palme för den här gången tittar vi på hur hans bild av den man han såg har utvecklats under åren. Vi får också ta del av det sista kända förhöret med honom från 2018, samt få reda på vad som egentligen föranledde reprisen förra veckan...Av och med: Tobias Henricsson/PRS Media.Förhör från Palmemordsarkivet.se och wpu.nu. Stort tack för er insats!Sponsra Palmemordet på Patreon: https://www.patreon.com/palmemordetSponsra Palmemordet via Swish: 070-7715864 (märk insättningen "Palmemordet")Kontakta Palmemordet: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-19
  46:18
 • REPRIS: Den osannolika mördaren med Thomas Pettersson
  Repris p.g.a. omständigheter utanför vår kontroll. Ett nytt avsnitt laddas upp under onsdagen 31/9. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-13
  58:13
 • 393. Mårten Palme del 2
  Mårten Palme såg inte mordet, eller mördaren. I alla fall inte på plats vid korsningen Tunnelgatan/Sveavägen när det hände. Men han har däremot sett en person som verkar lite mystisk före mordet... I de här förhören är först en kurd, sedan Christer Pettersson misstänkt. Kan det vara så att Mårten kan peka ut i alla fall en av dem, eller kanske båda?Av och med Tobias Henricsson/PRS Media.Förhör från Palmemordsarkivet.se och wpu.nu. Stort tack för er insats!Sponsra Palmemordet på Patreon: https://www.patreon.com/palmemordetSponsra Palmemordet via Swish: 070-7715864 (märk insättningen "Palmemordet")Kontakta Palmemordet: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-05
  46:42
 • 392. Iran/Irak del 5
  I det sista avsnittet i avsnittsserien om Iran/Irak pumpar vi ut det allra sista ur granskningskommissionen. Jan Eliasson är bestört över hur utredningen kring Iran/Irak har behandlats. Så anser även Kurdo Baksi som menar att polisen bör undersöka Bagdad Bob mer. Innan vi helt tar farväl avslutar vi i palmeutredningens Q-avsnitt.Av och med Cornelia Boberg.Sponsra Palmemordet på Patreon: https://www.patreon.com/palmemordetSponsra Palmemordet via Swish: 070-7715864 (märk insättningen "Palmemordet")Kontakta Palmemordet: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-30
  50:44
 • 391. Ynglingen del 4
  I veckans avsnitt svarar en person i "Ynglingen" Roberts närhet på de frågor och påståenden som kom upp i förra delen av serien. Vi får också höra mer om hans jobb med spåret och hans intresse för Palmemordet. Personen har bett att inte omnämnas vid namn, vilket vi såklart respekterar.Av och med Tobias Henricsson/PRS Media.Sponsra Palmemordet på Patreon: https://www.patreon.com/palmemordetSponsra Palmemordet via Swish: 070-7715864 (märk insättningen "Palmemordet")Kontakta Palmemordet: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-22
  53:07

Fler podcasts i Verkliga brott

Om Palmemordet

Podcasten Palmemordet är granskning av alla fakta i mordet på Sveriges statsminister Olof Palme den 28:e februari 1986. Vilka fakta finns det? Vilka spår har utretts ordentligt och vilka är fortfarande lovande? Målet är att vara en resurs för den som är intresserad av Palmemordet. Syftet med podden är inte att lösa mordet - vi är här i syfte att presentera alla spår och fakta. Vi har ingen egen teori. Det sägs att det tar nio år att läsa genom allt material i Palmeutredningen. Det finns människor som hellre tar till sig materialet genom att lyssna på det. Det är för dem vi gör den här podcasten.Podden Palmemordet skapades av Dan Hörning 2016. Idag görs podden omväxlande av honom och Tobias Henricsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Palmemordet, Förhörsrummet och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Palmemordet

Palmemordet

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Palmemordet: Poddsändningar i Familj