Powered by RND
Lyssna på Fullvidgat i appen
Lyssna på Fullvidgat i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Fullvidgat

Podcast Fullvidgat
Podcast Fullvidgat

Fullvidgat

Din Gravidcoach
Lägg till
Fullvidgat podcast ger dig möjlighet att vara en fluga på väggen när tre skånska doulor pratar om födandet och allt som hör där till. Vi resonerar om vad som s...
Mer
Fullvidgat podcast ger dig möjlighet att vara en fluga på väggen när tre skånska doulor pratar om födandet och allt som hör där till. Vi resonerar om vad som s...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 10
 • Avsnitt 9: BF = Bäst före datum?
  Vi summerar sommaren och Aniara delar med sig om sina upplevelser av att närma sig BF. Vi resonerar om att "gå över tiden", vad betyder det egentligen? Och vilka konsekvenser får det att BF verkar vara någon slags "bäst före datum" för vissa?
  2023-09-07
  35:50
 • Guldkorn för doulor: Bonusavsnitt med fokus på att göra doulandet hållbart
  I detta avsnitt resonerar vi kring vad som krävs för att skapa hållbarhet i doulayrket. Vilka förutsättningar behövs för att både den enskilda doulan och doulor som kollektiv ska kunna etableras, växa och dessutom stanna kvar i branschen? Vi pratar om vikten av att ta rimligt betalt, om professionalitet och möjliga konsekvenser av att doulor rabatterar sina tjänster via exempelvis sliding scales eller pro-bono uppdrag.
  2023-08-30
  41:23
 • Avsnitt 8: Lust, lustgas och hallucinationer
  Vi stämmer av läget med Malins livskris, Aniaras graviditet och Annas förälskelse och landar tids nog i ett samtal om lustgas. Vi resonerar om för- och nackdelar och vad vi tycker att det talas för lite om när det kommer till att använda lustgas i samband med förlossningar. 
  2023-08-13
  37:36
 • Avsnitt 7: Ultraljud och fosterdiagnostik med Amnionkliniken
  Malin gästar Amnionkliniken i Lund och pratar med barnmorskorna Martina och Anna om ultraljud och fosterdiagnostik. Vi pratar om allt från tidiga, vaginala ultraljud, till KUB, NIPT och tillväxtultraljud. 
  2023-07-02
  1:02:53
 • Avsnitt 6: Sex och lust under gravitet och småbarnsår, samt en smärre (men positiv) livskris
  Malin och Aniara dyker ner i ämnet sex och lust under graviditet och småbarnsår och Malin delar med sig av den (positiva) livskris hon plötsligt befinner sig i. 
  2023-06-11
  42:09

Fler podcasts i Barn och familj

Om Fullvidgat

Fullvidgat podcast ger dig möjlighet att vara en fluga på väggen när tre skånska doulor pratar om födandet och allt som hör där till. Vi resonerar om vad som spelar roll när vi väntar och föder barn och vad du kan göra för att påverka din upplevelse. Vi delar med oss av våra tankar och erfarenheter både ur ett privat och professionellt perspektiv. Du som väntar barn får kunskap, tips och råd om hur du förbereder dig utifrån dina behov och önskemål. Vi pratar också om aktuella ämnen och bjuder in en och annan gäst för att få ett fullvidgat perspektiv på födande.
Podcast-webbplats

Lyssna på Fullvidgat, INTE DIN MORSA och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Fullvidgat

Fullvidgat

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store