Powered by RND
Lyssna på Baby Talk med Baby Journey i appen
Lyssna på Baby Talk med Baby Journey i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarBarn och familj
Baby Talk med Baby Journey

Baby Talk med Baby Journey

Podcast Baby Talk med Baby Journey
Podcast Baby Talk med Baby Journey

Baby Talk med Baby Journey

Baby Journey
Lägg till
Varmt välkomna till en podd som tar upp stort som smått kring graviditet, föräldraskap och allt däromkring! Tillsammans med barnmorskor, barnsjuksköterskor, bar...
Mer
Varmt välkomna till en podd som tar upp stort som smått kring graviditet, föräldraskap och allt däromkring! Tillsammans med barnmorskor, barnsjuksköterskor, bar...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 26
 • 8. Hjälp, jag ska föda barn!
  I säsongsavslutningen av Baby Talks tredje säsong intervjuar vi journalisten Irena Pozar. Irena har jobbat med en granskning av förlossningsvården mellan 2018-2021 och hittat flera tydliga punkter i var förlossningsvården brister. Hur kan vi kvinnor hjälpa till för att stötta kvinnovården? Är det okej att vara rädd inför sin egen förlossning? Och vilka rättigheter har vi när vi föder barn? Ett lärorikt avsnitt som inte lämnar någon oberörd. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-12-20
  57:48
 • 7. Få relationen att överleva småbarnsåren!
  I detta avsnitt gästas vi av psykologen och relationsexperten Anna Bennich och går på djupet kring kärleksrelationen under småbarnsåren. Hur förbereder man sig som blivande föräldrar inför den prövning som relationen kommer att ställas inför? Vad gör man för att inte tappa bort varandra under dessa år? Och hur fortsätter vi ha kul tillsammans istället för att bara tjafsa om blöjor och overaller? Sex, intimitet, dejtnights och mycket mer... allt i detta avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-12-13
  52:28
 • 6. Blödningar under graviditet
  Barnmorskan Maria Midstam gästar oss i detta avsnitt för att gå igenom olika sorters blödningar under en graviditet och när du ska söka vård. Vi går igenom färger, smärtskalor och de olika trimestrarna för att du ska känna dig trygg under din graviditet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-12-06
  36:07
 • 5. Att vara gravid och få en cancerdiagnos
  Hur är det att gå igenom ett trauma samtidigt som en graviditet - och början av ens moderskap? Hur vågar man drömma om ett syskon? Och hur gör man för att orka? I detta avsnitt av Baby Talk-podden delar Nea Holm sin historia. Linnea som annars är aktuell med podden Surret som hon har tillsammans med Hanna Persson, där de båda öppenhjärtligt delar livets stora som små saker. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-11-29
  45:37
 • 4. Har min bebis kolik?
  Barnsjuksköterskan Matilda Ördell guidar oss i ämnet kolik under detta avsnitt av Baby Talk-podden. Hon hjälper oss att bena ut allt ifrån första tecken på kolik till vad som faktiskt kan hjälpa om ens bebis är drabbad. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-11-22
  39:00

Fler podcasts i Barn och familj

Om Baby Talk med Baby Journey

Varmt välkomna till en podd som tar upp stort som smått kring graviditet, föräldraskap och allt däromkring! Tillsammans med barnmorskor, barnsjuksköterskor, barnpsykologer, mammor av alla dess slag och experter inom olika områden så dyker vi ner i bebisresans alla delar - högt som lågt. Baby Talk är Baby Journeys egna podd med fokus att informera och inspirera dig som lyssnar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Baby Talk med Baby Journey, Gravidpodden från Preglife och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Baby Talk med Baby Journey

Baby Talk med Baby Journey

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Baby Talk med Baby Journey: Poddsändningar i Familj