Välkommen till ett somrigt tredje avsnitt av Smak & Passion! I dag är det bara vi två – Anette och Matilda – bakom mikrofonerna, och vi dyker rakt in i allt som hör sommaren till med de hetaste mat- och dryckestrenderna, semestersnack och inspiration från vårt magasin Grosshandlarn.Uteserveringarna lever sitt bästa liv just nu och det gör vi också – med en rykande färsk utgåva av Grosshandlarn i handen pratar vi om vad som gäller i sommar. Det blir allt från smashburgare och svalkande glas till trender, tips och våra egna reflektioner kring mat, människor och passionen bakom.Häng med på ett varmt, inspirerande och lättsamt avsnitt där vi får prata loss – bara vi två.
--------
25:53
--------
25:53
Köttsnack med Calle!
I det här avsnittet gästas vi av Calle Lind. Han är färskvarusäljare och köttspecialist på Norsdtröms/Svensk Cater Ängelholm. Han är en välkänd kontakt för många av våra kunder och en passionerad ambassadör för riktigt bra kött. Vi snackar marmoreringsgrad, smak, detaljer och "varför rätt kött på rätt plats" kan lyfta hela menyn. Calle bjuder på kunskap, varför han hamnat där han är och såklart sina allra bästa grilltips. Missa inte detta avsnitt fullmatat med inspiration och köttglädje.För er som vill ta del av ännu mer av Calles gedigna köttkunskap, så se vår youtubevideo inspelad hos vår kund Garage i höganäs. https://youtu.be/PJkkVpxCG3s?si=bmT_x0d0GW_mktZi
I denna podcast av Svensk Cater bjuder vi in leverantörer, kockar, kreatörer och krögare från hela landet. Vi kommer snacka om trender, råvaror, utmaningar m.m. inom kök och foodservicebranschen. Podden drivs av Anette Jensen och Matilda Hellberg från marknadsavdelningen på Svensk Cater.