Powered by RND
Lyssna på Pardon My French i appen
Lyssna på Pardon My French i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Pardon My French

Podcast Pardon My French
Podcast Pardon My French

Pardon My French

Natalie Coquand och Patricia Rodi
Lägg till
”Pardon my french” är podden om inredning och livet runt omkring med inredningsprofilen Patricia Rodi och inredaren Natalie Coquand. Patricia har precis tagit s...
Mer
”Pardon my french” är podden om inredning och livet runt omkring med inredningsprofilen Patricia Rodi och inredaren Natalie Coquand. Patricia har precis tagit s...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 14
 • 13. Den tidlösa city-stilen
  Natalie har haft en identitetskris i sin inredningsstil för nya lägenheten. I veckans avsnitt av Pardon my french djupdyker vi i skillnaden att inreda på landet och i stan. Vi inspireras av den franska, lyxiga, kulturella och tidlösa inredningsstilen. Vi pratar drömstolar, matbord, kalkstensgolv och mycket mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-20
  55:43
 • 12. Fuktproblem och elektrikern som gav upp
  Patricia är mitt uppe i renoveringskaoset och fortsätter göra fasansfulla upptäckter i huset. Natalie har kollat på en kolonistuga och drömmer om odling. Ett spretigt avsnitt om allt från vedspisar, kök, trädgård och färgsättning. Vi ger även våra bästa tips på utländska auktionssajter och vad man ska tänka på när man köper antikviteter utomlands. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-13
  55:21
 • En park till trädgård
  Värmepumpen gick sönder fem dagar efter inflyttningen och Patricia börjar förstå varför man säger att det alltid blir dubbelt så dyrt än vad man tänkte från början. Det pratas flyttkaos, stress och mindset inför en stor renovering. Natalie har lovat att planera Patricias trädgård men känner sig överväldigad över hur stor yta det är. I veckans avsnitt tar vi oss an området närmst huset och pratar om vad man kan plantera närmast fasaden samt hur man kan göra det säkert ur fuktsynpunkt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-06
  53:01
 • Renoveringskaoset har börjat
  I veckans avsnitt berättar Patricia allt om flytten och om kaoset de möttes av i nya huset. Natalie har börjat planera inför stundande renoveringen av lägenheten. Vi pratar om struktur, flyttstress och hur viktigt (och ibland omöjligt) det är att hitta lugnet inför en stor renovering. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-30
  52:20
 • Sälja sin själ för att ha råd med marmor
  Natalie har köpt en ny lägenhet och känner sig överväldigad medan Patricia packar det sista inför den stundande flytten. Ett spretigt avsnitt om hur dyrt det är att renovera och budgetera, om detaljer i ett kök, om festivaler och Patricias nya ASMR-karriär. Dessutom: lyssnarfråga om badrumsrenovering, var man hittar fina kommoder och hur man kan tänka kring återbruk i badrumsmiljöer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-23
  45:07

Fler podcasts i Fritid

Om Pardon My French

”Pardon my french” är podden om inredning och livet runt omkring med inredningsprofilen Patricia Rodi och inredaren Natalie Coquand. Patricia har precis tagit sig an ett renoveringsobjekt på 13 rum och kök på den skotska landsbygden. Varje vecka diskuteras och dissekeras hur man överlever renoveringskaoset och alla de frågor som man alltid ställer sig när man inreder ett hem. Det är högt och lågt, känsligt, roligt och allt däremellan! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Pardon My French, GT Studios och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Pardon My French

Pardon My French

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store