I avsnitt 209 diskuterar vi ingredienser i öl. Robert berättar om sitt besök hos Smögenbryggaren. Veckans ölstil är pilsner där Robert och Micael väljer en varsin öl.
--------
53:56
--------
53:56
208. Belgiska ölstilar
Therese är på resande fot i Polen och ger oss en analys av den polska ölscenen. Robert och Micael har varit på Vreta Kloster Bryggeri och deras festival Festum Vretensis. Vi dyker ner i belgiska ölstilar och tipsar om olika svenska öl i stilarna.
--------
51:16
--------
51:16
207. Burk eller flaska?
I avsnitt 207 berättar Robert om sin spontana resa till Helsingör och utbudet hos Scandic Hotel. Vi diskuterar vad vi tycker om burk och flaska. Vilket är bäst? Therese tipsar om en plats i Skåne och vi tipsar även om en varsin öl i stilen veteöl.
--------
54:29
--------
54:29
206. Varm öl
I avsnitt 206 diskuterar vi cask ale och att servera öl varm. Micael berättar om sitt kommande möte och Robert berättar vilken krydda han avskyr i öl. Therese tipsar om platser att besöka och självklart avslutas det med en ordvits!
--------
48:30
--------
48:30
205. Starta bryggeri
I avsnitt 205 pratar vi om hur det är att starta bryggeri. Therese intervjuar Malin Kähkönen som studerar till bryggeritekniker. Veckans "ölstil" är session och Micael tipsar om maträtt till denna. Therese tipsar om flera platser i Göteborg med koppling till Stigbergets Bryggeri. Robert rekommenderar ett öl.
En podcast där Robert, Micael och Therese möts i samtal för att diskutera ämnen som omfattas av den stora ölvärlden!
Få Ölvärlden Premium för endast 29 kr per månad.
https://premium.pod.space/sv/olvarldenpremium
Merchandise: https://brewmerch.se/collections/olvarlden