Powered by RND
Lyssna på FromBeyond Podcast i appen
Lyssna på FromBeyond Podcast i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

FromBeyond Podcast

Podcast FromBeyond Podcast
Podcast FromBeyond Podcast

FromBeyond Podcast

FromBeyond.se
Lägg till
FromBeyond Podcast bjuder varannan tisdag på diskussioner om skräck- och genrefilm. Humor och blodtörstigt allvar blandas med en outtröttlig kärlek för filmmedi...
Mer
FromBeyond Podcast bjuder varannan tisdag på diskussioner om skräck- och genrefilm. Humor och blodtörstigt allvar blandas med en outtröttlig kärlek för filmmedi...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 200
 • #211 – Post Vietnamatic Revenge Disorder
  "War is hell" stod inte bara skrivet på åtminstone en soldats hjälm under Vietnamkriget, utan har också blivit en kort men ack så kärnfull beskrivning om krigets fasor. Vi tar i detta avsnitt en närmare titt på vad som händer när man utsätter en Vietnamveteran för jäkelskap och den hämnd som följer. The post #211 – Post Vietnamatic Revenge Disorder appeared first on FromBeyond.se.
  2023-09-22
  1:55:21
 • #210 – Stallones svajiga 00-tal
  Tidigare erfarenhet visade oss att Stallone inte tappade geisten under 90-talet. Vi ville därför utöka vår forskning och titta närmare på hur det gick sen för allas vår Sly, under det 00-tal vi båda var tonåringar. Det blir film för fartåkningsfantaster, realistiska pokerscener och avvänjningskliniker för snutar mitt ute i ingenstans. The post #210 – Stallones svajiga 00-tal appeared first on FromBeyond.se.
  2023-09-03
 • #209 – Death on Video part IV: The Final Chapter
  Tiden har kommit för att återigen förkovra sig i hemmakamerornas och nollbudgetarnas förlovade land. Där petitesser som faktiska skådisar eller kompetenta regissörer får stå åt sidan för skaparglädje och allehanda knäppa inslag. Här möter vi bland annat män som förlorar sig i datorspel, en postapokalyptisk värld och uråldriga demoner som besätter folk. The post #209 – Death on Video part IV: The Final Chapter appeared first on FromBeyond.se.
  2023-08-08
 • #208 – Den Poelitlige Roger Corman
  För att rättvist kunna skildra svarta katter, korpar och melankoliska människor på film och göra det  i Edgar Allan Poes anda, krävs en regissör som Roger Corman. Vi har tagit oss an hans "Poe-cykel" (med ett par undantag) och till vår hjälp har vi gäster i form av Skånes finest - Roger Möller och Robban Wettersten. Tillsammans diskuterar vi hur väl Corman lyckas att göra Poes berättelser till film och hänförs av vackert foto och Vincent Price skådespeleri. The post #208 – Den Poelitlige Roger Corman appeared first on FromBeyond.se.
  2023-07-21
  3:27:57
 • #207 – Spejsat värre!
  Alla uppväxta på 90-talet har nog känt släktskap med agent Mulder och hans tro på att det finns något därute. Någon David Duchovny blir det inte i detta avsnitt, men vi får besök av ett gäng illasinnade utomjordingar som i olika form och färg gör livet surt för de stackars jordbor som råkar komma i deras väg. The post #207 – Spejsat värre! appeared first on FromBeyond.se.
  2023-06-30

Fler podcasts i TV och film

Om FromBeyond Podcast

FromBeyond Podcast bjuder varannan tisdag på diskussioner om skräck- och genrefilm. Humor och blodtörstigt allvar blandas med en outtröttlig kärlek för filmmediets mest underliga avarter.
Podcast-webbplats

Lyssna på FromBeyond Podcast, Oförskämt att anta och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

FromBeyond Podcast

FromBeyond Podcast

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store