Powered by RND
Lyssna på Rosceremoni i appen
Lyssna på Rosceremoni i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Rosceremoni

Podcast Rosceremoni
Podcast Rosceremoni

Rosceremoni

Acast
Lägg till
Emelie och Amanda diskuterar allt om Bachelor! De tycker till om deltagarna, bevakar relationerna och lägger sig i dramat.Instagram: RosceremoniKlippare & R...
Mer
Emelie och Amanda diskuterar allt om Bachelor! De tycker till om deltagarna, bevakar relationerna och lägger sig i dramat.Instagram: RosceremoniKlippare & R...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 55
 • S3A8 - En pojkvän anländer & en primadonna lämnar
  Gå in och stötta oss på Patreon för bonusinnehåll och massa annat: https://www.patreon.com/rosceremoninNu har han anlänt - Renés efterlängtade Simon! Men vad tyckte Emelie & Amanda om återföreningen? Klarar de av att recensera ärligt när damen i dramat är en av deras vänner? Och på tal om vänner, så brinner det något i Emelie denna vecka när tjejerna diskuterar runt Emmy och Sebastians relation. Och vad var egentligen anledningen till att Cale lämnade? Ryktet säger…. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-28
  1:19:25
 • S3A7 - Don Juangelo och en toxic relation
  Gå in och stötta oss på Patreon för bonusinnehåll och massa annat: https://www.patreon.com/rosceremoninVilken vecka! Emelie & Amanda är inte besvikna över att Sebastian & Zimon anlänt till paradiset - nu börjar det hända grejer! Däremot är de besvikna - eller rakt av förbannade - över Don Juangelos kommentar och fortsatta omedvetenhet. Och nu är det dags för tjejerna att verkligen diskutera om vad Elin och Oscar egentligen håller på med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-21
  1:15:44
 • S3A6 - Simone avslöjar allt
  Gå in och stötta oss på Patreon för bonusinnehåll och massa annat: https://www.patreon.com/rosceremoninSäsongens första gäst är ingen mindre än vattendelaren Simone, som svarar tydligt på alla frågor Emelie & Amanda har att ställa: Var det självklart att tacka ja till BIP? Vad var anledningen till att hon valde att delta? Vilka av killarna var hon intresserad av, och hur var hennes relationen till Bella? Ångrar hon att hon kallade henne Karen, Bitch och narcissist? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-14
  1:22:58
 • S3A5 - Tvåhövdade gris/kattens återkomst
  Gå in och stötta oss på Patreon för bonusinnehåll och massa annat: https://www.patreon.com/rosceremoninEn tredje vecka i paradiset och äntligen är han här - Angelo! Produktionen ger honom dock no mercy, vilket såklart Emelie & Amanda diskuterar om - varför? Tjejerna recenserar självklart tequila-dejten (skål!) och inte bara en gång benämns deltagare som demoner denna vecka. Och finns det mer att dela om hur det kommer sig att Norrbaggen lämnade? Absolut. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-07
  1:31:13
 • S3A4- PAR-adiset
  Gå in och stötta oss på Patreon för bonusinnehåll och massa annat: https://www.patreon.com/rosceremoninParadiset är fyllt av lyckliga, kärleksfulla par efter bara några dagar, och Emelie och Amanda diskuterar om vad som är äkta och vad är taktik. Tjejerna recenserar även veckans flera hångel, diskuterar i detalj allt som sades på Zama Zupéen och tycker till om de nya deltagarnas värde till programmet! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-31
  1:28:58

Fler podcasts i TV och film

Om Rosceremoni

Emelie och Amanda diskuterar allt om Bachelor! De tycker till om deltagarna, bevakar relationerna och lägger sig i dramat.Instagram: RosceremoniKlippare & Redaktör: Marcus Tigerdraake, Silverdrake Fö[email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Rosceremoni, Salong Ett och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Rosceremoni

Rosceremoni

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Rosceremoni: Poddsändningar i Familj