Powered by RND
Lyssna på Fint, fult och pengar i appen
Lyssna på Fint, fult och pengar i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Fint, fult och pengar

Podcast Fint, fult och pengar
Podcast Fint, fult och pengar

Fint, fult och pengar

Acast
Lägg till
Isabella Löwengrip och Anna Björklund kommenterar det fula, det fina och det viktigaste av allt i sin samtid, popkultur och näringsliv Hosted on Acast. See acas...
Mer
Isabella Löwengrip och Anna Björklund kommenterar det fula, det fina och det viktigaste av allt i sin samtid, popkultur och näringsliv Hosted on Acast. See acas...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 39
 • 33. En aktie med ett gulligt namn
  Lönar det sig att försöka vara smartare än börsen, är handväskor verkligen en så bra investering som girl math:en säger, och är det verkligen en bra idé att spara ihop stora påsar med cash att ge sina barn på 18-årsdagen? I detta specialavsnitt med Avanza diskuterar Isabella och Anna sin buffert, sina sparmål och sina hittills bästa aktieköp med privatekonom Felicia Schön. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-25
  1:03:34
 • Fina Linjen: Ska jag riskera allt?
  Ska man riskera allt för att det känns rätt, vad fick Isabella att fatta beslutet att flytta över Atlanten, vilket arabiskt ordspråk upprepar Anna när hon ska bestämma sig och varför gick det egentligen så dåligt för Anna Karenina? Fina Linjen har fått post om beslutsfattande och risk, mojo och magkänsla. Spela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-23
  20:09
 • 32. Horan och madonnan på fillerskliniken
  Är boken om Elon Musk ett beställningsuppdrag? Vad är Elon Musk relation till Putin? Varför tänker män på romarriket? Och är Barbie-botox något för adelskvinnor? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-21
  49:23
 • Fina Linjen: Är bildning bra för varumärket?
  Brevlådan Fina Linjen har fått post om det förbjudna ämnet bildning. Behöver man verkligen läsa Ayn Rand om man är moderat, hur kan Nya Testamentet trösta när man är utsatt för drev i sociala medier och hur mycket bildning är en bra varumärkesstrategi?Spela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-17
  30:08
 • 31. Competitive self-betterment
  Hur mår man efter att man har jobbat på Goop?Och hur mår scientologernas flickvänner? På vilket sätt är Kanye West en omvänd muslim? Och ska vi stackars entreprenörer verkligen betala mer skatt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-14
  43:09

Fler podcasts i Samhälle och kultur

Om Fint, fult och pengar

Isabella Löwengrip och Anna Björklund kommenterar det fula, det fina och det viktigaste av allt i sin samtid, popkultur och näringsliv Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Fint, fult och pengar, P3 Dokumentär och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Fint, fult och pengar

Fint, fult och pengar

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Fint, fult och pengar: Poddsändningar i Familj