Powered by RND
Lyssna på Vinguiden pratar om i appen
Lyssna på Vinguiden pratar om i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarKonst
Vinguiden pratar om

Vinguiden pratar om

Podcast Vinguiden pratar om
Podcast Vinguiden pratar om

Vinguiden pratar om

Vinguiden
Lägg till
Vinguiden pratar om är podcasten som lyfter vanliga och ovanliga frågor om vin. Ingen fråga är för dum – det handlar om att våga fråga! Med hjälp av experter öp...
Mer
Vinguiden pratar om är podcasten som lyfter vanliga och ovanliga frågor om vin. Ingen fråga är för dum – det handlar om att våga fråga! Med hjälp av experter öp...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 34
 • Kvalitet i ett vin
  Det finns mycket att tänka på när man ska hitta ett vin med hög kvalitet. I säsongens tredje avsnitt av “Vinguiden pratar om..” guidar vinimportören Christian Moberg, från Wine Affair, oss i kvalitetsviner. Kan priset, smaken eller flaskan ge oss några ledtrådar och vad säger komplexiteten om kvaliteten i ett vin?
  2023-09-23
  32:00
 • Mogna viner
  Hur länge ska man lagra ett vin, blir ett vin automatiskt bättre om det är gammalt och hur smakar en champagne från 1845? Avsnittets gäst är Sören Polonius, han är bland annat wine director på Adam/Albin-gruppen och driver Svenska sommelierlandslaget. Det finns mycket att prata om för programledaren Pontus Skagersten i säsongens andra avsnitt av “Vinguiden pratar om..” där ämnet är mogna viner.
  2023-09-16
  30:26
 • Förfalskningar
  Skulle avsnittets gäst, vinskribenten och utbildaren Johan Franco Cereceda, kunna blanda ihop ett vin som lurar vinvärldens experter? I säsongens första avsnitt pratar programledaren Pontus Skagersten om fusk inom vin. Hur har de största bluffarna gått till, kan man smaka sig till om ett vin är förfalskat och hur svårt är det egentligen att fejka ett vin?
  2023-09-09
  25:14
 • Examination med Maya Samuelsson
  I säsongens sista avsnitt har det återigen blivit dags för programledare Pontus Skagersten att sättas på prov. Vad har han lärt sig om dryck och mat i kombination? Examinator Maya Samuelsson på Vinkällan i Stockholm ger honom tuffa uppgifter och ställer kluriga frågor - klarar Pontus att möta beska, sötma och bubblor?
  2023-06-17
  56:56
 • Öl och mat i kombination
  Vin i all ära, men varför krångla till det? Öl är svaret på vad du ska kombinera din middag med, i alla fall om du frågar veckans gäst i podden. Jessica Heidrich är kemisten som utbildade sig till sommelier och har sedan dess arbetat med just öl. Först som ansvarig för ölet “St. Erik” och nu driver hon Waxholms bryggeri och Hop Notch Brewing på natursköna Rindö i Stockholms skärgård. Där har hon dukat upp en provning där programledaren Pontus Skagersten får testa smaklökarna på olika ölsorter kombinerat med ost från grannhusets ostmakeri.
  2023-06-10
  37:53

Fler podcasts i Konst

Om Vinguiden pratar om

Vinguiden pratar om är podcasten som lyfter vanliga och ovanliga frågor om vin. Ingen fråga är för dum – det handlar om att våga fråga! Med hjälp av experter öppnar vi upp dörren till vinvärlden så att du känner dig välkommen. Programledare är Pontus Skagersten.
Podcast-webbplats

Lyssna på Vinguiden pratar om, Hudvårdsdjungeln och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Vinguiden pratar om

Vinguiden pratar om

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Vinguiden pratar om: Poddsändningar i Familj