Powered by RND
Lyssna på Medicine Woman Podcast i appen
Lyssna på Medicine Woman Podcast i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Medicine Woman Podcast

Podcast Medicine Woman Podcast
Podcast Medicine Woman Podcast

Medicine Woman Podcast

Sofie Wiberg & Annika Panotzki
Lägg till
Medicine Woman Podcast drivs av Sofie Wiberg & Annika Panotzki med ett mission att guida dig som lyssnar tillbaka till din egna power. I podden pratar de om...
Mer
Medicine Woman Podcast drivs av Sofie Wiberg & Annika Panotzki med ett mission att guida dig som lyssnar tillbaka till din egna power. I podden pratar de om...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 72
 • 72. Höstdagjämning-Equinox Energin och Trumresa
  I dagens avsnitt berättar Annika och Åsa om helgens Östklass ute i skogen med Medicine Woman Shamansk Healing Training.De pratar om den djupa visdomen från Örnens medicin där hjärtat är i fokus. Annika berättar om Equinox energin och hur vi kan ta vara på den nu de närmsta dagarna. Du får även en Trumresa guidad av Annika (börjar 16.35 min in i avsnittet) till din inre trädgård för att se vilka avslut som är dags för och gåvorna från den livsfasen, för att kunna öppna upp för ett nytt kapitel i livet. Den blir även Veckans Activation.✦ Hemsida & medlemsskap: https://hellomedicinewoman.se/✦ Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/medicinewoman.se/✦ Annika's Instagram: https://www.instagram.com/annikapanotzki/✦ Gå med i vårt community på Facebook: https://www.facebook.com/groups/medicinewomanpodcast Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-25
  34:09
 • 71. Den feminina visdomen i vår fysiska kropp.
  I detta avsnitt har vi bjudit in Annika Larsen för att prata med oss om den feminina intuitionen och kraften i vår fysiska kropp.Vi pratar om vad smärta egentligen är och hur den vill dela information om vad som sker i vårt energifält som service till oss för att hålla oss i en perfekt hälsa. Vi delar våra erfarenheter och ger er hacks på det som funkat i vår egna väg för att lyssna till kroppen. Annika Larsen delar med sig av sin visdom runt eteriska oljor som kan supporta kroppen i olika tillstånd. Det är en tid där det är viktigt att komma i balans med kropp och själ tillsammans. Du kan följa Annika Larsen på hennes instagram: @holisticmama.se✦ Hemsida & medlemsskap: https://hellomedicinewoman.se/✦ Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/medicinewoman.se/✦ Annika's Instagram: https://www.instagram.com/annikapanotzki/✦ Gå med i vårt community på Facebook: https://www.facebook.com/groups/medicinewomanpodcast Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-16
  45:57
 • 70. Vår självläkande kropp - Höj vibben i höst!
  I veckans avsnitt pratar vi om kroppens förmåga till självläkning och hur vi kan supporta den på olika sätt.Åsa berättar om sin väg in i hälsa och hur hennes stora passion runt fermentering och mikrobiomen. Här får ni massor av härliga tips och hacks för att höja din energi i höst. Annika delar också bra superfoods för din smoothie och superlatte.#MedicineWomanPodcast✦Veckans aktivering: Vi utmanar er till att prova ett av våra hacks för att implementera hälsa in i vardagen. ✦ Hemsida & medlemskap: https://hellomedicinewoman.se/✦ Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/medicinewoman.se/✦ Annika's Instagram: https://www.instagram.com/annikapanotzki/✦ Gå med i vårt community på Facebook: https://www.facebook.com/groups/medicinewomanpodcast Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-09
  44:29
 • 69. Ett avslut och en ny början
  Medicine Woman står inför stora förändringar! Sofie's resa med MW slutar här och istället kliver Åsa Stace in och blir tillsammans med Annika Panotzki en ny podd-duo. I avsnittet berättar vi mer om dessa förändringar och vad ni kan förvänta er framöver. Vi pratar också om veckans fullmåne och energin som är extra stark just nu. #MedicieWomanPodcast✦ Veckans aktivering: Stäng dörrarna till det gamla för att bjuda in det nya✦ Hemsida & medlemsskap: https://hellomedicinewoman.se/✦ Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/medicinewoman.se/✦ Sofie's Instagram: https://www.instagram.com/sofiewiberg/✦ Annika's Instagram: https://www.instagram.com/annikapanotzki/✦ Gå med i vårt community på Facebook: https://www.facebook.com/groups/medicinewomanpodcast Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-02
  33:43
 • 68. MW Panel - Röster från trainingen
  Våra härliga deltagare på Medicine Woman Shamansk Healing Training i deras Norrklass pratar med Annika om deras resa under trainingen och vad det inneburit för dem att säga JA till denna väg och upplevelserna i de olika riktningarna hittills. Vi bjuder in till många skratt och erfarenheter. ✦ Hemsida & medlemsskap: https://hellomedicinewoman.se/✦ Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/medicinewoman.se/✦ Annika's Instagram: https://www.instagram.com/annikapanotzki/✦ Gå med i vårt community på Facebook: https://www.facebook.com/groups/medicinewomanpodcastVi tackar våra härliga härliga Medicine Women:Åsa StaceAnnika LarsenJosephine AuneCaroline JärgrenLinnéa LindströmFilippa LindstedtEva Bergius Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-27
  35:53

Fler podcasts i Religion och spiritualitet

Om Medicine Woman Podcast

Medicine Woman Podcast drivs av Sofie Wiberg & Annika Panotzki med ett mission att guida dig som lyssnar tillbaka till din egna power. I podden pratar de om shamanism, djup spiritualitet och ger dig verktyg till att stå i din kraft och vara din egna healer. #MedicineWomanPodcast Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Medicine Woman Podcast, Spökjakt På Riktigt – LaxTon Podden och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Medicine Woman Podcast

Medicine Woman Podcast

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store