Powered by RND
Lyssna på Kungligt i appen
Lyssna på Kungligt i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Kungligt

Podcast Kungligt
Podcast Kungligt

Kungligt

Aftonbladet
Lägg till
Jenny Alexandersson och Sara Ericsson bevakar allt som rör kungahuset till fest och till vardags. Glitter och glamour med en unik inblick bakom de kungliga kuli...
Mer
Jenny Alexandersson och Sara Ericsson bevakar allt som rör kungahuset till fest och till vardags. Glitter och glamour med en unik inblick bakom de kungliga kuli...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 152
 • Prinsessan har köpt hus
  Drottning Elizabeths dagböcker och brev riskerar att censureras - och kanske till och med brännas upp. Det betyder att historiskt viktiga dokument aldrig blir en del av historien. Vi kommer även prata om prins Harry och Meghan som försökt tysta en skola som de har besökt. Ingen får säga eller skriva något negativt om paret. Men är det verkligen lagligt?
  2023-09-27
  39:37
 • Kungen och pengarna
  Nu vet vi hur mycket pengar kungen får i apanage nästa år, regeringen har precis presenterat sin budget. Vad använder kungen pengarna till egentligen? Vi pratar även om hur kungen är som pappa och varför han inte bäddar sängen eller plockar av bordet efter sig. Och så slår vi fast att Harry och Meghan har gjort ett mycket smart pr-trick för att slå hål på skilsmässoryktena.
  2023-09-20
  39:41
 • Kungens stora jubileum
  Kung Carl XVI Gustafs 50 år på tronen har firats stort under hela året med en pampig grand final under helgen. Vi befinner oss i festens mittpunkt – och rapporterar live från kortegen, slottet, konserten och den stora folkfesten. Följ med oss in i det kungliga firandet, vi berättar bland annat om Estelles omtalade klänning, kungen som sjöng med i Ugglas ”kung i baren”, lyssna på folk som firar och mycket mer!
  2023-09-17
  1:03:17
 • Kärlek och korruption i kungahusen
  Nu är det äntligen dags - kungens 50 år på tronen ska firas, vi befinner oss mitt i jubileumsveckan men vad kommer egentligen kalaset att kosta? Prinsessan Märtha Louise avslöjar allt om bröllopet nästa år. Donald Trump har återigen kritiserat Meghan i en intervju och den här gången önskar han möta henne i en debatt. Och så pratar vi om den stora korruptionsskandalen i Monaco.
  2023-09-13
  37:57
 • Kungen glömde bort drottningen
  Prins Harry spräckte skilsmässoryktena i helgen - men när han fastnade på bild var det många som reagerade på en mystisk detalj... Vi tar upp kungens festliga jubileum som startar snart och kommer också få höra kungen själv berätta om den pinsamma fadäsen då drottning Silvia glömdes bort. Vi uppmärksammar också att det är snart ett år sedan som drottning Elizabeth gick bort. Hur går det egentligen för den nya kungen?
  2023-09-06
  59:09

Fler podcasts i Nyheter

Om Kungligt

Jenny Alexandersson och Sara Ericsson bevakar allt som rör kungahuset till fest och till vardags. Glitter och glamour med en unik inblick bakom de kungliga kulisserna. Kungligt helt enkelt!
Podcast-webbplats

Lyssna på Kungligt, Dagens story och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Kungligt

Kungligt

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Kungligt: Poddsändningar i Familj