Powered by RND
PoddsändningarKonstGastronomipodden

Gastronomipodden

Pierre Orsander
Gastronomipodden
Senaste avsnittet

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 15
  • Daniel Müllern - Kock, krögare och vinnarskalle
    Daniel är kock med över 30 år i branschen, och med en gedigen lista av tävlande i bagaget. Efter att ha jobbat för och drivit diverse krogar genom åren är det idag hans hjärtebarn Tumult i Ystad som står i centrum. Vi pratar bland annat om hans tid på Villa Strandvägen, Ystad Saltsjöbad, tävlingar i Årets Kock och Kockarnas Kamp och Köksmästarna och mycket mer.
    --------  
    48:55
  • Thomas Kuuttanen - Prisvinnande master blender och whiskeyimportör
    Thomas Kuuttanen är underbarnet som gick från bank och finansvärlden till att göra världens bästa vodka, Purity Vodka, som en hobby och därmed även vinna priset Master Blender of the Year 2016. VI pratar bland annat om familjeföretaget Symposion, Sällskapet Malmö Akvavit samt Skånska Gastronomipriset och hur man lyckas klämma 10 Michelinstjärnor på en dag.
    --------  
    1:13:15
  • Erik Schneider - Sommelier och vinambassadör
    2017 vann han priset som Årets Sommelier på Restauranggalan, är ambassadör för italienska viner och är en av grundarna bakom de tre vinbarerna L'enoteca, Lenoteket och L'enoteque. Möt Champagne- och Baroloälskaren Erik Schneider!
    --------  
    51:45
  • Filip Gemzell - Kökschef på Restaurang ÄNG
    En bit utanför Halland gör jag besök och hälsar på Filip Gemzell på Restaurang ÄNG. Vi pratar om hur matintresset en gång började med flambering hos en kompis, livet att jobba i London på Gordon Ramsays verksamheter och senare livet som kökschef i Svalbard. Vi går även in på om att röka lite för mycket, själva maten som tillagas i köket då.
    --------  
    34:12
  • Jennie Walldén - Matkreatör, kock och ägare av Namu
    I detta avsnitt har vi ingen mindre än Jennie Walldén i studion. Jennie vann för ett par år sedan Sveriges Mästerkock och har sedan dess skrivit flertalet böcker, är ett regelbundet inslag i TV4 Nyhetsmorgon med recept och driver den egna koreanska krogen Namu i Malmö. Det blir snack om ramen, kimchi, hur man gör en autentisk bibimbap och annat matnyttigt.
    --------  
    49:51

Fler podcasts i Konst

Om Gastronomipodden

Gastronomipodden är en ny podcast med Pierre Orsander, matskribent på Skitgott.se som värd. I avsnitten kan du hänga med Pierre när han gästar kända kockar, gastronomer samt foodies och pratar om gastronomi och mat i allmänhet.
Podcast-webbplats

Lyssna på Gastronomipodden, Ingredienserna och många andra poddar från världens alla hörn med radio.se-appen

Hämta den kostnadsfria radio.se-appen

  • Bokmärk stationer och podcasts
  • Strömma via Wi-Fi eller Bluetooth
  • Stödjer Carplay & Android Auto
  • Många andra appfunktioner
Sociala nätverk
v7.23.1 | © 2007-2025 radio.de GmbH
Generated: 8/15/2025 - 5:04:13 AM