Powered by RND
Lyssna på Familjehemligheten i appen
Lyssna på Familjehemligheten i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Familjehemligheten

Podcast Familjehemligheten
Podcast Familjehemligheten

Familjehemligheten

Sveriges Radio
Lägg till
Vad händer när familjehemligheten avslöjas? I programmet Familjehemligheten möter Gunilla Nordlund människor vars liv förändrats i grunden av en avslöjad hemlig...
Mer
Vad händer när familjehemligheten avslöjas? I programmet Familjehemligheten möter Gunilla Nordlund människor vars liv förändrats i grunden av en avslöjad hemlig...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 35
 • Roberts hemliga mamma fanns i vänkretsen
  Robert växer upp som adopterad men utan att veta vem hans biologiska mamma är. Han vill inte veta. Men ett DNA-test i vuxen ålder avslöjar en väl dold hemlighet. Hon har funnits närmre än han anat. Har du avslöjat en familjehemlighet som förändrat ditt liv? Hör då av dig till programmet och Gunilla Nordlund så kan din berättelse bli ett nytt avsnitt av serien. Maila till [email protected] för serien är Ola Hemström. Programmet är gjort 2023.
  2023-05-27
  29:00
 • Marjatta levde nära sin försvunne bror i 30 år
  Marjatta kan inte sluta tänka på vad som hände hennes bror som lämnades bort som krigsbarn. Så en dag ringer telefonen och hemligheten avslöjas. I 30 år har han bott 15 minuter bort från hennes hem. Marjatta föds 1943, mitt under det brinnande kriget i Finland. När hon är åtta år, på mors dag, får hon reda på att hon är adopterad. Hennes unga mamma lämnade bort henne som nyfödd. Hon får några år senare också reda på att hon har en bror, vars öde ingen känner till. Hon letar förgäves efter honom men får inga svar. Frågorna lever kvar i henne men tiden går. Nästan 60 år senare kommer telefonsamtalet som ställer allt på ända. I 30 år har hennes bror levt en kvarts bilväg bort från hennes hem i Sverige.Men ingen svarar när hon ringer. Har du avslöjat en familjehemlighet som förändrat ditt liv? Hör då av dig till programmet och Gunilla Nordlund så kan din berättelse bli ett nytt avsnitt av serien. Maila till [email protected] för serien är Ola Hemström. Programmet är gjort 2023.
  2023-05-20
  29:14
 • Anns storasyster var en hemlighet
  Hela sin uppväxt drömmer Ann om en storasyster. Så en kväll kommer föräldrarna in på hennes rum. De visar en bild på en okänd flicka, det barn som Anns mamma i hemlighet adopterade bort vid födseln. Har du avslöjat en familjehemlighet som förändrat ditt liv? Hör då av dig till programmet och Gunilla Nordlund så kan din berättelse bli ett nytt avsnitt av serien. Maila till [email protected] för serien är Ola Hemström. Programmet är gjort 2023.
  2023-05-13
  28:40
 • Stefan letade efter sin far i 18 år
  Stefan blir en dag uppringd av en främmande man som avslöjar att han är adopterad. Samtalet förändrar Stefans liv och blir starten på en 18 år lång DNA-jakt på hans okände biologiske far. Har du avslöjat en familjehemlighet som förändrat ditt liv? Hör då av dig till programmet och Gunilla Nordlund så kan din berättelse bli ett nytt avsnitt av serien. Maila till [email protected] för serien är Ola Hemström. Programmet är gjort 2023.
  2023-05-06
  28:48
 • Anette gav sin mor en egen mamma
  Anette har hela livet sett sin mor längta efter den mamma som lämnade bort henne vid födseln. Anettes mormor. Till slut bestämmer sig Anette för att söka upp henne och ge sin mor en egen mamma. Har du avslöjat en familjehemlighet som förändrat ditt liv? Hör då av dig till programmet och Gunilla Nordlund så kan din berättelse bli ett nytt avsnitt av serien. Maila till [email protected] för serien är Ola Hemström. Programmet är gjort 2023.
  2023-04-29
  29:00

Fler podcasts i Samhälle och kultur

Om Familjehemligheten

Vad händer när familjehemligheten avslöjas? I programmet Familjehemligheten möter Gunilla Nordlund människor vars liv förändrats i grunden av en avslöjad hemlighet. Ansvarig utgivare: Karin Lindblom
Podcast-webbplats

Lyssna på Familjehemligheten, Morgonpasset i P3 och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Familjehemligheten

Familjehemligheten

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Familjehemligheten: Poddsändningar i Familj