Powered by RND
Lyssna på Empower Her i appen
Lyssna på Empower Her i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Empower Her

Podcast Empower Her
Podcast Empower Her

Empower Her

Sanne Josefson
Lägg till
En limiterad podcast-serie tillsammans med entreprenören och grundaren av varumärket Sanne Alexandra, Sanne Josefson. Under fyra veckor gästas podden av kvinnli...
Mer
En limiterad podcast-serie tillsammans med entreprenören och grundaren av varumärket Sanne Alexandra, Sanne Josefson. Under fyra veckor gästas podden av kvinnli...
Mer

Tillgängliga avsnitt

3 resultat 3
 • 3. Zećira Mušović, svenskt fotbollsproffs
  I veckans avsnitt av Empower Her gästas Sanne av fotbollsproffset Zećira Mušović och pratar om vikten att tro på sig själv.5:00 min - Hur ser hennes professionella liv ut? Hennes rutiner. Hur är det att som par vara mitt uppe i idrottskarriären samtidigt? 16:30 min - Hur var flytten till London? Hur kom fotbollen in i hennes liv? Hur skiljer sig fotbollskulturen i Sverige och i England?Och hur var det att spela i VM?44:15 min - Vad har varit det absolut mest utmanande i karriären? Hur återhämtar hon sig?Följ Zećira Mušović:https://www.instagram.com/zeciramusovic/?hl=en Här hittar du Sanne:https://www.linkedin.com/in/sanne-alexandra-josefson-93257294/?originalSubdomain=sehttps://www.instagram.com/sannealexandra/ https://sannealexandra.com/ Poddens klippare Michaela Dorch:https://www.linkedin.com/in/michaela-dorch-6a9a84113/?originalSubdomain=id Tack snälla för att ni lyssnar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-26
  1:01:04
 • 2. Janni Delér med C'est Normal
  I veckans avsnitt av Empower Her gästas Sanne av profilen och entreprenören Janni Delér som är en av grundarna till C’est Normal.4 min - Med sina tankar kring moderskap, hennes känslor och inställning till motgångar, livet utomlands, och entreprenörskap får vi lära känna Janni lite mer privat.35:45 min - Drivet som tar henne fram. Och vikten av att kunna lita på sin magkänsla. 47:30 min - Hur startade Jannis karriär? Hur startade C’est Normal? Och hur mycket tid spenderas på de sociala kanalerna?Följ Janni & C’est Normal:https://www.instagram.com/jannid/ https://www.youtube.com/@JanniDeler https://www.cestnormal.co/ Här hittar du Sanne:https://www.linkedin.com/in/sanne-alexandra-josefson-93257294/?originalSubdomain=se https://www.instagram.com/sannealexandra/ https://sannealexandra.com/ Poddens klippare:https://www.linkedin.com/in/michaela-dorch-6a9a84113/?originalSubdomain=id Tack snälla för att ni lyssnar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-19
  1:31:17
 • 1. Cecilia Ortmark Söder från GLOWiD
  I det första avsnittet av Empower Her gästas Sanne av entreprenören Cecilia Ortmark Söder som är grundaren till GLOWiD.3:45 min - Introduktion av Cecilia. Hur är det att vara introvert samtidigt som man är ansiktet utåt för sitt varumärke? Hur ser en vardag ut? Hennes rutiner. Och hur det var att bo i Korea.33:30 min - Varifrån kom idén till GLOWiD? Balansen mellan jobb och egentid. Hennes stoltaste ögonblick. Och om att vara en kvinnlig entreprenör.Följ Cecilia & GLOWiD:https://www.linkedin.com/in/cecilia-ortmark-s%C3%B6der-1a5447189/?originalSubdomain=se https://www.instagram.com/ceciliaortmarksoder/ https://glowid.se/ Här hittar du Sanne:https://www.linkedin.com/in/sanne-alexandra-josefson-93257294/?originalSubdomain=se https://www.instagram.com/sannealexandra/ https://sannealexandra.com/ Poddens klippare:https://www.linkedin.com/in/michaela-dorch-6a9a84113/?originalSubdomain=id Tack snälla för att ni lyssnar! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-12
  1:16:33

Fler podcasts i Näringsliv

Om Empower Her

En limiterad podcast-serie tillsammans med entreprenören och grundaren av varumärket Sanne Alexandra, Sanne Josefson. Under fyra veckor gästas podden av kvinnliga entreprenörer och inspiratörer. Lyssna på inspirerande och motiverande samtal av kvinnor som banat sin egna väg i entreprenörs-sfären. Denna limiterade podcast är en del av Sanne Alexandras kampanj Empower Her, en kampanj för att hylla kvinnor och deras unika resor. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Empower Her, Framgångspodden och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Empower Her

Empower Her

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store